Ti hogyan fogadnátok ha kiderülne, hogy a testvéretek leszbikus?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 02:25
2/33 anonim válasza:
Nem lepődnék meg, nem valami sikeres a férfiakkal.... Nem zavarna.
3/33 Baro79 válasza:
Csak egy kérdést tegyél fel magadnak! Szereted?
Én támogatnám. Azon hogy milyen ember, semmit nem változtat.
Lehet, hogy az emberek nem fogadják el teljesen, de kit érdekel?!
4/33 anonim válasza:
semmi nem valtozna a kapcsolatunkban, akkor is a testverem
5/33 anonim válasza:
Ugyanúgy kezelném, mint egyéb más rendellenességét. Akkor is a testvérem, ha beteges, tüdőbajos, kopasz, alacsony kövér, magas sovány, hat lábujja van, nagyot hall, leszbikus, homokos, vagy szőrös a füle.
6/33 anonim válasza:
Ha eddig szeretted? Ugyan az az ember most is. Az, hogy a hálószobájában ki mit csinál az meg mindenkinek szíve joga.
Ha kiderülne ilyesmi engem nem zavarna.
8/33 anonim válasza:
Semmiben nem befolyásolná az érzéseimet.
Ha bankot rabol, akkor is a testvérem marad. :)
9/33 anonim válasza:
Történt ilyen, elfogadtam. Nem zavar.
10/33 anonim válasza:
Hát elég érdekes lenne, lévén hímnemű :D. Na de viccet félretéve, én teljesen elfogadó vagyok bárkivel, amíg a saját nézeteit nem akarja lenyomni a torkomon, szóval elfogadnám, támogatnám (amíg nem kezdene b.tatni amiatt, hogy hetero vagyok - igen, ilyen fajta is van sajnos...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!