Mit tennél ilyen helyzetben?
1. Ha a párod ilyen választás elé állít, MIKÖZBEN megpróbál kontrollálni téged, akkor egyértelmüen a testvéredet kellene választani.
2. VIszont függetlenül attól, hogy a testvéred ott van-e, egy ilyen akció után a "páromat" azonnal elküldeném, mert aki ellenörizni akar, az nem bízik bennem, ezért az ilyennel AZONNAL szakítanék.
Ilyen hülyeségen összeveszni. Engem nem zavar, ha belenéz a párom a telefonomba, mert nincs benne semmi titok. Mondjuk nem azért szokta nézni, hogy ellenőrizzen, csak ő veszi fel, ha csörög és én nem vagyok épp a közelben, vagy képeket nézeget.
Nekem is fura lenne, ha valaki ennyire titkolná a telefonját. Egyébként nagyon csúnyán beszélt a testvéredről, de az érthető, hogy nem tetszett neki, hogy beleszólt a ti vitátokba.
És mitől kellett megvédeni? Az hogy valaki bántani akar és megvéd nagyon szép, de nem ugyanaz, hogy beleszól a dolgaitokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!