Mit tennél ilyen helyzetben?
En is tettem már igy a férjemnek, mert a testvérei beleavatkoztak az életünkbe és irányitották!
Ö engem választott,ha minden igaz!
Attól függ, mi volt a veszekedés oka, mi a baj a testvérrel. Hány évesek vagytok? Miért nem egymással laktok, miért a testvérrel?
Ennyiből nem lehet eldönteni, nincs semmi infó.
A párommal nem igazán mennek jól a dolgok, tegnap este összevesztünk, mert nem engedtem, hogy átnézze a telefonomat (nem azért mert titkolnivalóm van, hanem mert én sem kutakodok az ő telefonjában). A húgom megvédett, erre óriási botrány lett, összevesztek, próbáltam leállítani őket, a párom azt mondta, hogy küldjem el, mert ameddig a "kib*szott húgom" ott van addig nem lép be a házba, mert nem fog egy légtérben tartózkodni egy r*banc p*csával meg hasonló szép szavak.
Otthon lakom, de ketté van osztva a ház, szóval külön háztartásban. Össze akartunk költözni januárban, de a sok vita miatt időt kértem. Én 28 vagyok ő 24.
Ilyen viselkedéssel ahogy a párod viselkedik, bizony a húgomat választanám. Főleg, ha tudom, hogy megvéded, mellém állt olyan dologban amiben magam is tudom hogy igazam volt.
Én nem kérnék ilyen alakból.
Egyébként nekem is van húgom, lakott is velünk pár hónapig amikor vált, és kellett egy hely neki, de soha egy rossz szó nem volt a húgom és a párom között.
Ebben az esetben szerintem igaza volt a párodnak abban, hogy kiakadt. Ha nektek valami problémátok van, akkor ne szóljon bele a testvéred, azért mert épp ott van. Ezt nektek kettőtöknek kellett volna megbeszélni. A húgod meg utána elmondhatta volna neked négyszemközt a véleményét.
De a barátod veled jár, nem a húgoddal, ezért érthető, hogy az esetleges nézeteltéréseiteket nem a húgoddal, hanem veled szeretné megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!