Mit tennél ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Beállít a volt barátod (akivel egyébként jó a kapcsolatod de már évek óta nem találkoztatok), hogy nem tud hová menni. Azt tudni kell róla, hogy már gyerekkorában is elég zűrös volt, ahogy nőtt egyre tovább romlott, talán mostmár tényleg felnőtt és megváltozik. Kétszer ült börtönben, most másodszor lopásért és testi sértésért de állítólag megbánta és nem akar ki-be járkálni. A szülei egyelőre nem fogadják be mert nem bíznak meg benne, rajtuk kívül te vagy neki akire igazán számíthat, ezért megy hozzád.
Szakítás után is jó barátok maradtunk, ő tényleg az akire bármikor számíthatok de nem tudom mit tegyek.
Ti mit tennétek?
2012. szept. 15. 21:47
1/3 anonim válasza:
"ő tényleg az akire bármikor számíthatok"---ezek után kérdés?
(az már másik kérdés, hogy egy ilyen emberre én számítanék-e)
2/3 A kérdező kommentje:
Legalábbis régen így volt, nem tudom, hogy odabent mennyit változott azóta.
2012. szept. 15. 21:51
3/3 anonim válasza:
mondd meg neki, ha még egy rossz húzás, akkor a barátságnak is vége örökre. fogadd be aztán majd tovább lép egyszer lesz munkája és új életet kezdhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!