Mit tennél ilyen helyzetben?
Amikor már túl vagyok a sokkon, gyászon, évek után nyilván keresnék új párt, illetve nem zárnám ki a lehetőségét, hogy lesz.
A gyerekek ilyen korban még elfogadóak, és jobb nekik apával felnőni amúgy is.
Te pedig még fiatal vagy, ne dobd el az életedet.
Természetesen élném az életet úgy, ahogy van.
Nem állnék neki pasit keresni, mert azt az időt a félárva gyermekemtől venném el.
De ha az élet úgy alakul, hogy jön valaki a számomra, nem küldeném el, megnézném, mi lesz belőle, nem vetném el a pasit , mert "csak a gyerek".
Részvétem !
A nagymamám 20 évesen maradt özvegyen apukám 3 éves vot .Ő azt mondta,hogy egyedül marad és csak az apukámnak fog élni : 2évig voltak ketten majd szépen fokozatosan jöt / a nagyapám /és beleszeretet összeházasodtak ,és apunak lett 1 húga . Soha semilyen körülmények között nem éreztette ,hogy apukám nem tőle van : Apu apának hivja az első perctől kezdve : Nekem pedig ő a nagyapám.
Hagyj időt magadnak meglátod ,hogy mi lesz a jó neked és a kislányodnak . Semmi féle képpen ne zárkoz el semmitől.
Az élet majd hoza magával a megoldást.
Persze most nagyon nehéz lehet : Ha jön valaki az életedben akkor sem fogod a férjed elfelejteni ő már mindig veled lesz. A kislányodnak meg nem szabad hazudni ,ezt az apukám pédájából tudom bármennyire is fájó el kell mondani neki mi történt most még nem fogja érteni hiszen kicsi : Késöbb pedig ha nagyobb lesz nem kell mindenféle hazugságal áltani : Sajnos a szomszédunkban ez történt apuka meghalt és az 6 éves kislánynak mindenfélét kitaláltak ,hogy apa itt -meg ott van majd jön. A kislány az iskolában tudta meg az igazat :
Most pszihologus hordják.
Egyiket sem tenném. Nővérem 30 évesen maradt egyedül 3 és 2 éves kisgyerekekkel. Egy ideig hallani sem akart másik férfiról, kicsit több mint 2 évig nem is volt senki az életében. Egyszerűen nem tudta elképzelni, hogy bárki hozzáérjen. (van akinél ez sokkal rövidebb idő). Amire vigyáztunk az volt, hogy ne zuhanjon magába, illetve ő is igényelte egy idő után az emberi társaságot, nem zárkózott magában, a fiúkat is szépen nevelte, jól elvoltak egyedül, férfi nélkül. A komolyabb kapcsolata 4 évvel a gyerekek apukájának a halála után kezdődött, ennek 10 éve.
Mindenki más és más. Azt kell csinálni amire igénye van az embernek, testileg, lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!