Beleszólnál abba hogy a sógornőd ne csináljon papucsot a testvéredből vagy kimaradnál belőle?
Az én sógornőm hordja otthon a nadrágot, és kezdem ezt megelégelni.
Nem zselézheti be a haját, nem csináltathatja meg a fogát, csak a gyerekkel mehet mindenhová a bátyám kivéve dolgozni. Nem jár szép ruhába, mindig az van amit a kedves sógornőm akar, és persze a gyerekkel van zsarolva,ellentétben hogyha ő róla van szó akkor mehet dolgozni, mini szoknyába magassarkúba öltözhet, ha pedig nincs így akkor rohan az édesanyához, aki pedig ismét rohan a bátyámhoz hogy leszidja!
Ha az ő anyja beleszólhat akkor én?
A testvérem mikor áll a talpára? Soha??!!
Miért ilyen tutyimutyi??
Te beleszólnál?? Van jogom??
Nem, nincs jogod.
Velük élsz egy házasságban?
Nem.
Törődj a sajátoddal.
Majd ha a testvéred megelégeli, lép.
Ha meg neki így is megfelel, akkor az ő dolga.
Tudod, mindennek oka van.
Nem tetszik? Ne nézz oda.
De hagyd őket békén.
Ez nem a Te életed.
Beleszólni ne szólj bele, ne mondd meg még te is szegénynek, hogy viselkedjen otthon.
De leülhetsz vele megbeszélni (higgadtan, nyugodtan), miért jó ez neki. Lehet, hogy kényelmes a számára, hogy mindig más hozza helyette a döntéseket, más készíti ki a ruháit, ...
Beszélgess vele, de legyél te az az egy kivétel, aki nem akar neki dirigálni.
Nálunk ugyanez a helyzet, sőt egyre rosszabb.
Tesómnak már nincs önálló akarata, a "kedves" sógornőm iszonyat bunkó velünk, de tesóm semmiért nem szól, talán azt hiszi, hogy ez a normális. Nem tudom mit lát abban a "nőben", mert régen nagyon megszólta az olyan nőket, és az olyan papucsférjeket is amilyen ő lett. :-( Hát ez van, a bunkóság ragályos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!