Beleszólnál abba hogy a sógornőd ne csináljon papucsot a testvéredből vagy kimaradnál belőle?
Az én sógornőm hordja otthon a nadrágot, és kezdem ezt megelégelni.
Nem zselézheti be a haját, nem csináltathatja meg a fogát, csak a gyerekkel mehet mindenhová a bátyám kivéve dolgozni. Nem jár szép ruhába, mindig az van amit a kedves sógornőm akar, és persze a gyerekkel van zsarolva,ellentétben hogyha ő róla van szó akkor mehet dolgozni, mini szoknyába magassarkúba öltözhet, ha pedig nincs így akkor rohan az édesanyához, aki pedig ismét rohan a bátyámhoz hogy leszidja!
Ha az ő anyja beleszólhat akkor én?
A testvérem mikor áll a talpára? Soha??!!
Miért ilyen tutyimutyi??
Te beleszólnál?? Van jogom??
Nálunk is ugynez a helyzet.Ha a s ógornőm azt mondja az öcsémnek, hogy a tej fekete, akkor az fekete. Sőt, éjfekete. Mit tudok tenni? Semmit. Szarul nősült. Ez van. 6 évig udvarolot. A "naccsága" már akkor kimutatta a foga fehérjét.Többen, iserősök mondták öcsémnek, hogy ez így nem lessz jó. De őt elvakította a szerelem, az orránál fogva vezették éveken át. De a legrosszabb az egészben, hogy a "naccsága" a szüleimmel is úgy beszél mnt a kutyával, követelőzik stb. mert ha nem úgy táncolnak ahogy ő fütyül akkor nem jönnek a gyerekekkel.
Hogy mi mit tudunk tenni ebben a helyzetben? Az égvilágon semmit. Én úgy veszem észre, hogy ő már megszokta ezt a szerepet, hogy nekinincsen szava a családjába, neki í
Ahogy mondod utolsó, nálunk dettó ez a helyzet! Régen nálunk laktak,külön bejáratú részben és a testvérem tisztította a hűtőt, mosta le az ablakot stb, a sógornőm meg csavargott.
Jelenleg is az a helyzet hogy testvérem külföldön dolgozik, ő lepaszolja a gyereket, a saját anyjához, mert mi ránk miért is, és elmegy diszkóba, hozzánk tegyük fel 2 hónap alatt egyszer sem hozza el a gyereket.
Ez nekem nagyon nem tetszik, tűtök tűrök amíg tudok, de nem tudom mikor szakad el a cérna.
A testvérem 7 éve nem vett magának cipőt, össze vissza van már ragasztva, de nem kevés pénzt visz haza, de ő elkölti elég rendesen. Ruhát sem vesznek, csak a gyerek és az asszonyon van látszat! Zoknival, gatyával anya látja el vagy egyéb ruhát ajándékba veszünk neki. Nekem sem szeret venni a párom, vele lakom, de én ráerőltetem, és magam is veszek ha úgy van.
Valahogy a kérdésről és a válaszokról ez a vicc jutott az eszembe:
- Hallottam, hogy megnősült a fiad! - kezdi a beszélgetést Kovácsné.
- Jaj, ne is mond! A házassága kész katasztrófa - panaszkodik Szabóné. - Az az asszony egész nap nem csinál semmit. Délig hever az ágyban, a fiammal viteti az ágyába a reggelit. Be sem teszi a lábát a konyhába, a fiam főzi az ebédet. Egész nap henyél, még a kávét is a fiammal szolgáltatja fel magának. És ami mindennek a teteje, a múlt héten még egy nercbundát is kizsarolt magának!
- Ó, szegénykém! - csapja össze a kezét Szabóné. - És a lányod, hogy ment férjhez?
- A lányom, az igen. Ő igazán jól választott. Csodálatos férje van. Képzeld ágyba viszi neki a reggelit. Megfőzi az ebédet, mert imád főzni. Kényezteti, pihenteti, még a kávét is felszolgálja neki. Sőt, a múlt héten vett a lányomnak egy nercbundát!
"Ha az ő anyja beleszólhat, akkor én?"
Az ő anyja azért szól bele, mert ahogy írod, a lánya hozzá fut és kéri a beleszólást. Majd, ha a testvéred odarohan és kéri, hogy szidd le az asszonyt, akkor esetleg meggondolhatod te is, hogy beleszólsz-e.
Addig meg sepregessél csak a saját házad táján. Ha nem írod is kitalálom, hogy húg vagy. Rosszindulat nélkül én nekem nagy családom van, de az összes majdnem az összes húg majd belepusztul a féltékenységbe, mikor megnősül a bátyjuk, bármibe belekötnek, eltúlozzák, kitalálnak minden hülyeséget. Az egyik 40 éve, 40!!! éve nem hagyja abba. A bátyja már rég meghalt, a sógornőjével nem tartja a kapcsolatot, mivel mindig csak szidta, gyűlölte, de még most is mindent igyekszik megtudni róla mindenféle ismerősökön keresztül, hogy szidhassa. Ha épp semmi új nincs, akkor 20-30-40 éves történeteket ismételget, hogy milyen szemét egy nő.
A bátyád őt választotta, őt szereti, vele él. Ez van. Ha majd nem tetszik valami neki, akkor megoldja. Ha meg képtelen rá, akkor abban a 20 vagy akárhány évben kellett volna normális férfit nevelni belőle, amíg otthon volt, nem akkor, mikor már családapaként és férjként él a feleségével és a gyermekével.
Aki meg itt írta, hogy jaj az ő sógornőjének 6 évet udvarolt, és a tesóját elvakította a szerelem csak azért meg stb. az meg kapjon már a fejéhez, hat év után már nem vakít el senkit a szerelem. 1-2-3 évig még talán, de 6 évig? Ez vicc.
Kedves Utolsó!
Most én is minden rosszindulat nélkül fogok írni.
Én nem húg vagyok, nekem egy öcsém van.
Béketűrő ember vagyok, de a sógornőm elérte, hogy tiszta szívből rühellem. Nem, egyáltalán nem vagyok rá irigy!! Nincs is miért irigynek lennem, van egy normális férjem akit szeretek, és akivel mindent meg tudok beszélni. Őmellette nagy papucs vált a tesómból, ezt tesómon kívül mindenki látja. Sógornőm senkit nem szeret saját magán kívül. Sem tesómat, sem a gyerekeket. Hogy ezt honnan veszem? Onnan, hogy csak és kizárólag a saját érdekeit nézi mindenben. Semmi együttérzés nincs benne se a férje, se a gyerekei iránt, mások iránt meg pláne. A gyerekeket bezárva tartja otthon, mi nem látogathatjuk őket. Így akarja a ragaszkodásukat elérni, de nem működik, mert a gyerekek imádnak minket, és sokszor már most is menekülnének otthonról, pedig még picik.
Pszichésen beteg a sógornőm, és nagyon rossz ezt végignézni, de tényleg nem tehetünk semmit. Tesóm nem akar beleszólni, szerintem addig örül, amíg a nagyságos asszony nem őrá haragszik.
Múltkor már azt is megcsinálta, hogy a saját 3 éves gyerekét nem engedte be a lakásba, mert anyukám (az ő anyósa) vitte haza (meg volt beszélve), de ő éppen haragudott az anyósra. Totál gáz az a nő!!! És semmi irigység nincs bennem, hidd el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!