Beleszólnál abba hogy a sógornőd ne csináljon papucsot a testvéredből vagy kimaradnál belőle?
Az én sógornőm hordja otthon a nadrágot, és kezdem ezt megelégelni.
Nem zselézheti be a haját, nem csináltathatja meg a fogát, csak a gyerekkel mehet mindenhová a bátyám kivéve dolgozni. Nem jár szép ruhába, mindig az van amit a kedves sógornőm akar, és persze a gyerekkel van zsarolva,ellentétben hogyha ő róla van szó akkor mehet dolgozni, mini szoknyába magassarkúba öltözhet, ha pedig nincs így akkor rohan az édesanyához, aki pedig ismét rohan a bátyámhoz hogy leszidja!
Ha az ő anyja beleszólhat akkor én?
A testvérem mikor áll a talpára? Soha??!!
Miért ilyen tutyimutyi??
Te beleszólnál?? Van jogom??
Az egyik sógornőmmel volt hasonló szituáció. A lényeg hogy anyukámmal és velünk is megszakítottak minden kapcsolatot. Anyukám mindig azzal mentegette a fiát aki 16 évig nem nyitotta rá az ajtót, hogy az a piszkos k.rva nem engedte, elszedte a fiát stb... Papucsot csinált belőle. A lényeg hogy felnőtt emberként inkább úgy látom, hogy ez a tesómnak is kényelmes volt, rá lehetett fogni valakire, mert valljuk be minden ember szabadon dönt, és én ezt nem hiszem el hogy valakivel aki nem akarja meg lehet tenni ilyet hogy nem zselézheti be a haját. Szerintem a tesódnak is jó ez az állapot valamiért. Nem kell döntenie stb...Én azt mondom tapasztalatból, hogyha te beleavatkozol akkor te leszel a rossz, és még ennyit sem fogsz "kapni" a tesódból. Ő fogja neked megmondani hogy megbántottad a feleségét és viszlát. Ha valaki ilyen h.ülye hogy hagyja hogy az anyós beleszóljon az életébe az így járt.
Én továbbra is azt mondom te ne menj bele ebbe az ügybe. Valamiért jó ez így a tesódnak.Más házasságába nem szabad kívülállóknak beleszólnia.
Olyan nehezen hiszem el hogy valaki 7 éve nem vett magának cipőt. Egy átlag cipő jó ha kibír 3-4 hónapot, nem egy dolgozó ember cipője.
Tudod a tesód ugyanolyan hibás mint a nő. Ha elszórják a pénzét akkor miért adja haza az egészet, miért nem kontrollál? miért nem vesz cipőt magának? Miért hagyta ezt a dolgot idáig fajulni? Hidd el jobb ha kimaradsz a dologból mert mindketten ugyanolyan hibásak, az egyik azért mert ilyeneket megtesz( feleség) a másik azért mert hagyja, és hagyta eddig fajulni( férj) kényelmesebb mint szólni, megoldani a problémát.
Szerintem szép lassan közelíts. pl hívd fel a testvéred figyelmét hogy régebben olyan sokat adott magára és hogy ne hanyagolja el magát mert ez nem jó. Ajánlj neki egy jó fogorvost. Mondd hogy kérsz neki időpontot. Ezzel sem őt sem a sógornőt nem bántod meg.
Szerintem a tesód így is veszi a lapot de még sem a sógornőt fúrod.
"A testvéred mit mondott, konkrétan amikor rákérdeztél, hogy miért nincs ruhája meg cipője, miért nem jár fogorvoshoz? Csak mert pl. az én férjem már akkor rohan a fogorvoshoz ha a nyelvével elváltozást érzékel valamelyik fogán vagy ilyesmi."
Akkor anyámat is szidhatná apám családja. Apámat úgy kell elhajtani ruhát venni magára, mert szarik bele, de venni neki nem lehet, mert ugyanakkor borzasztó igényes és mindent megkritizál, nem jó az anyaga, nem mindegy milyen a nyaka, milyen a mintája, milyen a színe, a márkája semmi se jó, de magának nem megy el venni, anyám már veszekszik vele, hogy égő vele megjelenni.
És fogorvoshoz se megy el, egyszer úgy tudtuk benyomni, hogy kértünk neki időpontot mikor én mentem és jött értem, akkor mikor kinézett a doki, hogy ki a következő, akkor rávágtam, hogy apám és nem tudott mit mondani. Felmérték, elmondták mi van, persze azóta se ment vissza. Hiába veszekszik vele anyám, hogy kezd olyan lenni, mint egy hajléktalan. Nem. Szakállát is sokszor csak azért szedi le, mert már viszket.
Őt csak a hobbija érdekli, meg hogy jó telefonja legyen, meg műszaki cikkek stb.
Pedig régen nagy piperkőc volt, állandóan tollászkodott, most meg kb. bottal kell verni, hogy mozduljon és adjon már legalább egy kicsit magára. Remekül érzi magát, őt inkább az zavarja, mikor ilyenekkel zaklatjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!