Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tudhatnék meg többet...

Hogyan tudhatnék meg többet arról, mi történt nővéremmel?

Figyelt kérdés
Nővérem összeházosodott egy svéd sráccal és odaköltözött hozzá Svédországba. Azóta kb se kép se hang, egyszer kaptam tőle egy üzenetet, hogy minden rendben van vele, csak terhes és nem érzi magát jól, majd hív, ha jobban van. Ez volt 2 hete, azóta sem történt semmi, pedig egyébként jelzi, hogy fent van online, mégsem tudunk róla semmit azóta. Mondjuk nekem az elejétől fogva fura volt a pasija, sosem akart idejönni hozzánk nővéremmel, mindig úgy kellett idehurcolnia, hogy azért ismerjük meg valamennyire, de akkor is a srác kb semmit nem szólt, ilyenkor nővérem lerendezte annyival, hogy csendes típus, meg kiskorában az apja sokat bántalmazta (főleg fizikailag) és jár pszichológushoz is miatta, de nem sokat használ neki. Illetve egyszer láttam, hogy nővérem kézen van egy nagyobb vágás, és amikor rákérdeztünk, mondta, hogy ezt ő észre sem vette, hogy ott van, nem tudja, mitől lehet és ebben az volt a legérdekesebb, hogy láttam a srác arcán, hogy kicsit idegesebb lett, előtte semmilyen érzelmet nem mutatott. Szüleink üzeneteire sem válaszol, ők is hiába hívják, sőt pár napja ki sem cseng a telefonja, pedig neten továbbra is szokta jelezni, ha fent van. Ráírtunk a srácra is, aki annyit válaszolt, hogy nem kell izgulni, ha valami történt, ùgyis szólnak. Szóval nővéremről továbbra sem tudunk semmit és kezd már aggasztó lenni. (Nővérem 25 éves, a srác 27)
febr. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
90%
Svéd magánnyomozó vagy fogjátok magatok és utazzatok ki. Többet nem tudunk szerintem mi se írni, ha nem válaszol a megkeresésre.
febr. 15. 21:10
 2/52 anonim ***** válasza:
92%

Lehet nem is él már és a srác a nevében írkál. Szerintem a hatóságok segítsége kell, nagykövetség stb

Nagy a sansz, hogy bántalmazza, vagy prostitúcióra kényszeríti.

Svedországban az élet már nem az, ami volt….

febr. 15. 21:15
 3/52 anonim ***** válasza:
97%

Kint élő magyarok segítségét tudod kérni. Természetesen udvariasan hiszen szívességet kérsz!

Keress rájuk!

febr. 15. 21:21
 4/52 anonim válasza:
86%

Bocsi, de muszáj megkérdeznem mennyire svéd ez a svéd srác?

Ahogy látom azért vannak intőjelek, hogy még sincs minden annyira rendben...

Feléd tényleg így zajlott a terhesség bejelentés is? Legalább a szüleidet felhívta, hogy babát várnak?

febr. 15. 21:47
 5/52 anonim ***** válasza:
23%
Ja 4 es, annyira svéd mint az olasz tengerpart, valami arab kell legyen
febr. 15. 21:50
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
Környéket tudjátok, hogy kb hol él?
febr. 15. 22:40
 7/52 anonim ***** válasza:
72%
igen mert bezzeg azok a tisztességes európai férfiak soha nem bántalmaznak senkit... gusztustalan ahogy képtelenek vagytok egy pillanatra is elnegdni a tévéből tanult rasszista baromságotokat és szembenézni a valósággal. persze ha bántalmazó, akkor arab, mert ha szőke lenne, azok nem bántanak soha senkit.
febr. 15. 22:42
 8/52 A kérdező kommentje:

4-es, a srác svédnek tűnt, plusz a neve is svéd, szóval nem hinném, hogy arab vagy más etnikumba tartozna

6-os, pontos címet nem, de azt tudjuk, hogy melyik városban és városrészbe költöztek. Legalább is ha tényleg oda mentek.

febr. 15. 22:44
 9/52 anonim ***** válasza:
75%

De semmi logika nincs ebben. Vajon valamiért nem akart "megszabadulni" tőletek? Attól ha terhes, még nem indokolja, hogy ne beszéljen veletek. Főleg ne anyukáddal, főleg ilyenkor. Ha nem azt lássátok, hogy valamiért haragszik rátok, én kimennék akár svédországig, hogy megkeressem. Akkor meg addig hivogatnám, amíg fel nem venné.

Mondjuk a csávó így ahogy leírod, ijesztő. A csendes emberekkel mindig van valami gebasz, főleg, ha ideges típusuak.

febr. 15. 22:50
 10/52 anonim ***** válasza:
72%
#7 azért az araboknál jellemzőbb, hogy erőszakosak egy picikét, nemde? :D
febr. 15. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!