Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tudhatnék meg többet...

Hogyan tudhatnék meg többet arról, mi történt nővéremmel?

Figyelt kérdés
Nővérem összeházosodott egy svéd sráccal és odaköltözött hozzá Svédországba. Azóta kb se kép se hang, egyszer kaptam tőle egy üzenetet, hogy minden rendben van vele, csak terhes és nem érzi magát jól, majd hív, ha jobban van. Ez volt 2 hete, azóta sem történt semmi, pedig egyébként jelzi, hogy fent van online, mégsem tudunk róla semmit azóta. Mondjuk nekem az elejétől fogva fura volt a pasija, sosem akart idejönni hozzánk nővéremmel, mindig úgy kellett idehurcolnia, hogy azért ismerjük meg valamennyire, de akkor is a srác kb semmit nem szólt, ilyenkor nővérem lerendezte annyival, hogy csendes típus, meg kiskorában az apja sokat bántalmazta (főleg fizikailag) és jár pszichológushoz is miatta, de nem sokat használ neki. Illetve egyszer láttam, hogy nővérem kézen van egy nagyobb vágás, és amikor rákérdeztünk, mondta, hogy ezt ő észre sem vette, hogy ott van, nem tudja, mitől lehet és ebben az volt a legérdekesebb, hogy láttam a srác arcán, hogy kicsit idegesebb lett, előtte semmilyen érzelmet nem mutatott. Szüleink üzeneteire sem válaszol, ők is hiába hívják, sőt pár napja ki sem cseng a telefonja, pedig neten továbbra is szokta jelezni, ha fent van. Ráírtunk a srácra is, aki annyit válaszolt, hogy nem kell izgulni, ha valami történt, ùgyis szólnak. Szóval nővéremről továbbra sem tudunk semmit és kezd már aggasztó lenni. (Nővérem 25 éves, a srác 27)
febr. 15. 20:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
21%

Mondjuk ha olyan boldog életet élt volna otthon, nem indul neki a nagyvilágnak egy vankuj bangóval aki annyira szociopata, hogy még nem is szégyelli.

Tudom mert kinnt élek az említett országban es az itteniek eléggé suttyóak meg zárkózottak, mint akiket nem neveltek meg.

febr. 16. 17:59
 22/52 anonim ***** válasza:
88%

20

Szerintem welfare check-re gondoltál.

Amúgy jó ötletnek tartom.

febr. 16. 19:08
 23/52 anonim ***** válasza:

22 ;)

[link]

febr. 16. 20:39
 24/52 anonim ***** válasza:
83%

23

Köszi szépen a linket, hasznos volt!

Ma is tanultam valami újat. Nem tudtam, hogy ezt a kifejezést is használják erre.

febr. 16. 20:43
 25/52 anonim ***** válasza:
24, mondjuk, magyarul fogalmam nincs minek hívják és jelenleg túl fáradt vagyok kitalálni rá valami értelmes fordítást
febr. 16. 20:47
 26/52 anonim ***** válasza:
25: magyarul szociális környezettanulmánynak lehet lefordítani, de az szoc.szakemberek bevonásával történik a rendőrök részéről.
febr. 17. 12:31
 27/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, megtudtál valamit?
febr. 17. 14:20
 28/52 A kérdező kommentje:
27-es, még nem. Írtunk nővéremnek meg a srácnak is, hogyha nem kapunk semmi reakciót, akkor hívjuk a rendőrséget. Ez volt tegnap este és még semmi visszajelzés.
febr. 17. 16:12
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta szívemből drukkolok hogy jóra forduljon minden és hogy kiderüljön, hogy csupa jó dolog történt vele!
febr. 17. 16:41
 30/52 anonim ***** válasza:
Előző vagyok (és aki kérdezett előtte) szerintem MA, most hívd fel a nagykövetséget, itt Budapesten és érdeklődj a lehetőségeidről kihangsúlyozva, hogy még nincs baj de ez még ez a szituáció és aggódtok a testvéredért!!!!
febr. 17. 16:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!