Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L
Nekem is ugyanez a bajom csak az én bátyám a diétámhoz szükséges alapanyagokat ette meg (natúr joghurt,barnakenyér,sótlan mogyoró müzlihez,sovány felvágott stb.). Majd felrobbantam én is,őrjöngtem egy sort aztán mivel ez nem hozott eredményt kerestem alternatívákat amiket én szeretek,a bátyám meg hozzá se nyúl (pl natúr joghurt helyett házi aludttej,teljes kiőrlésű kenyér helyett magos kifli vagy az a "téglaszerű" német rozskenyér,túrórudi helyett keverek ki házi túrókrémet,nagy mennyiségű sovány felvágott helyett épp csak annyi amennyit megeszek aznap). Innentől fogva nincs vita és fölösleges veszekedés.
De amúgy ez egy nagyon görény viselkedés,én soha nem eszem meg más elől a kaját,vagy hagyok annyit hogy másnak is jusson kb. annyi mint amennyit én megeszek,vagy ha utcsó darabokról van szó akkor megkérdezek mindenkit hogy akar-e enni belőle vagy megehetem.
17/L
Mi is ezt játsszuk a tesómmal. Volt egy pár táblacsokim a jobb fajtából és előhagytam, elmentem a városba. Mire hazaértem, csak az üres papírt találtam. De kettőt megevett! És volt 3 kb. Nagyon örültem, nem voltam ideges. :)
Ezért bosszúból én is megeszem amit tudok előle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!