Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek is megeszi folyton a...

Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L

Figyelt kérdés
Apa mindig elfelez egy tábla csokit, egyik fele enyém másik bátyámé. Külön helyre is teszi őket, amiből ésszerű következtetés hogy egyik övé másik enyém. Ma reggel egyik fele a konyha asztalon volt, a másik a számítógép előtt. Tesóm elment reggel dolgozni, és megette ami a konyhában volt, abból hagyott 4 kockát. Reggel telefonon beszéltem pával mert ő is dolgozott, és mondta, hogy a másik fele a gép előtt volt ami az enyém lett volna, és én nem is tudtam róla, csak miután ezt mondta.....Magyarán szólva tesóm hagyott összesen 4 kockát de majdnem az egész táblát megette és már ezt rendszeresen csinálja, hogy folyton megeszi ami az enyém. Lehet hogy gyerekesen és hülyén hangzik ez, hogy emiatt ki vagyok, de igenis kivagyok emiatt, mert kicsit édességfüggő vagyok, és nagyon fel tud ez bosszantani. Tegnap adtam tesómnak pénzt, hogy hozzon egy tábla csokit, és felezzük el. Akkor a mai napon miért nem tudta meghagyni a felét? Komolyan mondom, hogy nagyon felzaklatott, lehet mert csokifüggő vagyok, de már magamban beszélek, hogy hogy lehetett ilyen amikor tudja, hogy mennyire szeretem a csokit.... Nem vagyok gyerekes, de ez olyan mint valakinek a cigi, ha nincs. Ő pedig megette a saját részét, illetve az enyémet :(

2012. jún. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
35-ös, gondolom az előző válaszomban levő "vettem ezt azt (a saját pénzemen)" annyira bonyolult és értelmezhetetlen, hogy nem sikerült rájönni, hogy bizony ez a megkeresett pénzem. De nem zavar, ha a családtagjaim megeszik. Elképesztő...
2012. jún. 23. 16:38
 52/55 anonim ***** válasza:
6. vagyok és ugyan így járok folyton ahogy te....kaptam gofrit ebben a pillanatban akartam megenni de 3 db már hiányzott :/ 6 db volt benne xD szívás de dagadtabb is mint én
2012. jún. 23. 22:02
 53/55 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is ugyanez a bajom csak az én bátyám a diétámhoz szükséges alapanyagokat ette meg (natúr joghurt,barnakenyér,sótlan mogyoró müzlihez,sovány felvágott stb.). Majd felrobbantam én is,őrjöngtem egy sort aztán mivel ez nem hozott eredményt kerestem alternatívákat amiket én szeretek,a bátyám meg hozzá se nyúl (pl natúr joghurt helyett házi aludttej,teljes kiőrlésű kenyér helyett magos kifli vagy az a "téglaszerű" német rozskenyér,túrórudi helyett keverek ki házi túrókrémet,nagy mennyiségű sovány felvágott helyett épp csak annyi amennyit megeszek aznap). Innentől fogva nincs vita és fölösleges veszekedés.

De amúgy ez egy nagyon görény viselkedés,én soha nem eszem meg más elől a kaját,vagy hagyok annyit hogy másnak is jusson kb. annyi mint amennyit én megeszek,vagy ha utcsó darabokról van szó akkor megkérdezek mindenkit hogy akar-e enni belőle vagy megehetem.

17/L

2012. jún. 23. 22:20
 54/55 anonim ***** válasza:
Én öcsém az egész tepsi zserbót megette... :D
2012. jún. 25. 13:47
 55/55 anonim ***** válasza:

Mi is ezt játsszuk a tesómmal. Volt egy pár táblacsokim a jobb fajtából és előhagytam, elmentem a városba. Mire hazaértem, csak az üres papírt találtam. De kettőt megevett! És volt 3 kb. Nagyon örültem, nem voltam ideges. :)

Ezért bosszúból én is megeszem amit tudok előle. :D

2012. júl. 8. 12:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!