Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L
Figyelt kérdés
Apa mindig elfelez egy tábla csokit, egyik fele enyém másik bátyámé. Külön helyre is teszi őket, amiből ésszerű következtetés hogy egyik övé másik enyém. Ma reggel egyik fele a konyha asztalon volt, a másik a számítógép előtt. Tesóm elment reggel dolgozni, és megette ami a konyhában volt, abból hagyott 4 kockát. Reggel telefonon beszéltem pával mert ő is dolgozott, és mondta, hogy a másik fele a gép előtt volt ami az enyém lett volna, és én nem is tudtam róla, csak miután ezt mondta.....Magyarán szólva tesóm hagyott összesen 4 kockát de majdnem az egész táblát megette és már ezt rendszeresen csinálja, hogy folyton megeszi ami az enyém. Lehet hogy gyerekesen és hülyén hangzik ez, hogy emiatt ki vagyok, de igenis kivagyok emiatt, mert kicsit édességfüggő vagyok, és nagyon fel tud ez bosszantani. Tegnap adtam tesómnak pénzt, hogy hozzon egy tábla csokit, és felezzük el. Akkor a mai napon miért nem tudta meghagyni a felét? Komolyan mondom, hogy nagyon felzaklatott, lehet mert csokifüggő vagyok, de már magamban beszélek, hogy hogy lehetett ilyen amikor tudja, hogy mennyire szeretem a csokit.... Nem vagyok gyerekes, de ez olyan mint valakinek a cigi, ha nincs. Ő pedig megette a saját részét, illetve az enyémet :(2012. jún. 23. 10:40
21/55 anonim válasza:
Akkor elárulod,hogy hány éves vagy?
Megértelek,mert én is kibuknék..
22/55 anonim válasza:
Szerintem is gyerekes vagy. A csokifüggőség meg mint minden függőség betegség. Kezeltesd ki magad és ne hisztériázz. Komolyan olyan vagy, mint egy ötéves, ők szoktak pár kocka csokin így hisztizni.
23/55 A kérdező kommentje:
A kérdés mellett ott van a korom, szerintem elég feltűnő. Oké, most jöhettek azzal, hogy ha megeszi a csokimat hát mennyek el a boltba, de mivel tanuló vagyok, és nem dolgozom rendes állásban csak mondjuk diákmunkában, nem lehet folyton pénzem, mint akárkinek...Bátyám idősebb, neki van rendes melója ( igaz diák, de hosszútávú) akkor ő neki van pénze, tud venni magának, nem megenni előlem, amikor tudja, hogy nekem nem mindig van pénzem ő meg bármikor vehet magának. Minden héten főzök szinte pudingot, egyrészt a függőségem miatt, másrészt mert tudom hogy szereti bátyám, meg palacsintát sütök kb 2 hetente...Természetesen nem csak magamnak. Akkor egy tábla csoki felét miért nem tudja meghagyni???????
2012. jún. 23. 11:34
24/55 A kérdező kommentje:
Drága utolsó. Nem pár kockán hisztizek, ez már több tábla csokinak felel meg, ami önzőség. Ha ennyire egyetértesz bátyámmal, úgy tűnik te is önző típusú ember vagy.,,hát igen, már ebből áll a világ, csak magunkra gondolunk.......szánalom
2012. jún. 23. 11:35
25/55 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha olyan dologról lenne szó mondjuk a te életedben ami fontos neked, vagy függő lennél, szerintem valahogy te is így reagálnád le, nem beszélnél ilyen könnyen........
2012. jún. 23. 11:35
26/55 anonim válasza:
Nincs semmilyen függőségem, mert teljesen normális, egészséges ember vagyok. És ha a testvérem megeszi a csokimat nem zavar, mert ami az enyém az az övé is. Én nem vagyok irigy és önző, de te az vagy. A függőségedről meg úgy beszélsz, mintha legalábbis örökletes lenne és nem tehetnél ellene semmit és neked muszáj lenne édességet enned. Az édesség nem okoz testi függőséget, tehát semmilyen testi tüneted nem lesz attól, ha nem eszel csokoládét, csak ilyen hisztérika leszel, mint ami most vagy, ez meg már csak akaraterő kérdése.
27/55 A kérdező kommentje:
Hogy én vagyok az önző???:D most ezt komolyan írtad?? Épp én aki nem eszi meg a másikét, de a bátyám igen ?
Szánalmas .........
2012. jún. 23. 11:43
28/55 anonim válasza:
ma 11:32 meg utolsó:
Nem hiszem, ha veletek rendszeresen forulna ez elő, is így kezelnétek...
29/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát azoknak, akik megértenek.
2012. jún. 23. 11:48
30/55 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket.De én megértelek.Nagyon gusztustalan dolog az,amikor egy közösségben valaki ennyire nincs tekintettel a többiekre.Nekem apám csinálta ezt.A saját pénzemből vettem magamnak virslit reggelinek,betettem a hűtőbe és arra jöttem haza másnap,hogy fölzabálta az egészet.Szóltam neki szépen,hogy légyszíves,vegyen nekem másikat,vagy hozzon nekem és bunkón odavágta,hogy nem.És ez nem az első eset.Volt már olyan is,hogy az egész család elől fölzabálta a kaját,nem maradt itthon semmi más,csak kenyér(hó vége mindig sz@r,csóróság van) és a maradék pénzből ezek után elhúzott sörözni,meg horgászni.Amikor meg valaki szólni mer érte,hogy azért mégiscsak nem vagyunk a szolgái,legyen már tekintettel másokra,akkor még neki áll feljebb,ő van megsértődve.Szóval örülj neki,hogy neked csak a bátyád ilyen önző,mert neki legalább vissza tudsz vágni.Nekem az apám ilyen,még nála lakom,ő tart el,egy szavam nem lehet.Még.De majd egyszer úgyis elhúzok innen:)Szóval nem vagy gyerekes,ez szerintem jogos.Legközelebb te is edd meg az ő csokiját,ha meg pizzát rendeltek,akkor edd meg a jó részt,neki meg hagyd meg az égett részét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!