Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L
Lehet kapni olyan csokit,ami hashajtó hatással bír..
Egyszer kétszer ráfut az öcsikéd,és garantáltan abba fogja hagyni a kis akcióit!
ez tetszik:))
Aúmgy bátyám van:)
Ez milyen csoki,hol kapható?
Az én bátyám, amikor még gyerekek voltunk rendre felzabálta a csokijaimat, ha vettem a boltba chips-et, azt is.. Sose, vagy mondjuk inkább csak úgy, hogy nagy ritkán szorult belé annyi tisztesség, hogy legalább megkérdezzen. Én is csokifüggő vagyok. Semmi függőségem nincs, csak ez.
Emiatt sokat is verekedtünk, mert nálam ez vérre ment.
De felnőttem, 21 vagyok, és rohadtul nem érdekel már, ha megeszi azt, ami az enyém. Mert felnőttem, és ha kívánok valamit, akkor elmegyek a boltba és megveszem. Ennyi.Tudom, hogy milyen érzés, de én ebből max 15 éves koromig csináltam problémát. És pont ezért írják a válaszolók, hogy gyerekek vagy, és tényleg.
NEm vagyok gyerekes, egyszerűen csokifüggő, nem tudom ezen mit nem lehet felfogni... Aki drogos biztos ért engem, bár annyira még nem mentem el, egyszerűen rosszul esik, és kész.
Írtam, ha nem lennék függő, nem akadnék ki a csokin, de az vagyok....Nehéz felfogni?!!!??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!