Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek is megeszi folyton a...

Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L

Figyelt kérdés
Apa mindig elfelez egy tábla csokit, egyik fele enyém másik bátyámé. Külön helyre is teszi őket, amiből ésszerű következtetés hogy egyik övé másik enyém. Ma reggel egyik fele a konyha asztalon volt, a másik a számítógép előtt. Tesóm elment reggel dolgozni, és megette ami a konyhában volt, abból hagyott 4 kockát. Reggel telefonon beszéltem pával mert ő is dolgozott, és mondta, hogy a másik fele a gép előtt volt ami az enyém lett volna, és én nem is tudtam róla, csak miután ezt mondta.....Magyarán szólva tesóm hagyott összesen 4 kockát de majdnem az egész táblát megette és már ezt rendszeresen csinálja, hogy folyton megeszi ami az enyém. Lehet hogy gyerekesen és hülyén hangzik ez, hogy emiatt ki vagyok, de igenis kivagyok emiatt, mert kicsit édességfüggő vagyok, és nagyon fel tud ez bosszantani. Tegnap adtam tesómnak pénzt, hogy hozzon egy tábla csokit, és felezzük el. Akkor a mai napon miért nem tudta meghagyni a felét? Komolyan mondom, hogy nagyon felzaklatott, lehet mert csokifüggő vagyok, de már magamban beszélek, hogy hogy lehetett ilyen amikor tudja, hogy mennyire szeretem a csokit.... Nem vagyok gyerekes, de ez olyan mint valakinek a cigi, ha nincs. Ő pedig megette a saját részét, illetve az enyémet :(

2012. jún. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
53%

Lehet kapni olyan csokit,ami hashajtó hatással bír..

Egyszer kétszer ráfut az öcsikéd,és garantáltan abba fogja hagyni a kis akcióit!

2012. jún. 23. 11:10
 12/55 A kérdező kommentje:

ez tetszik:))

Aúmgy bátyám van:)

Ez milyen csoki,hol kapható?

2012. jún. 23. 11:15
 13/55 anonim ***** válasza:
32%
Az én tesóm is mindig ezt csinálja, ilyenkor mindig összeveszünk. Az a baj, hogy ő tudja, hogy az nekem kell és később még megakarom enni, de lesz*arja. El is szoktam dugni előle, de akkor is kikutatja hogy hol van, és ellopja. Nem is azok a csokik érdekelnek annyira, hanem az, hogy annyira kapzsi és annyira nem tisztel engem, hogy képes a saját testvérét is meglopni. Lehet, hogy most még csak csokit lop, de később mi lesz? Volt már olyan is, hogy lopott tőlem ruhát is meg tollat is.
2012. jún. 23. 11:15
 14/55 tetro ***** válasza:
35%
Én a húgommal élek kettesben. Köztünk nincs enyém tiéd. Nem is értem azokat akik kocka csokikon tudnak veszekedni...
2012. jún. 23. 11:17
 15/55 anonim ***** válasza:
61%

Az én bátyám, amikor még gyerekek voltunk rendre felzabálta a csokijaimat, ha vettem a boltba chips-et, azt is.. Sose, vagy mondjuk inkább csak úgy, hogy nagy ritkán szorult belé annyi tisztesség, hogy legalább megkérdezzen. Én is csokifüggő vagyok. Semmi függőségem nincs, csak ez.

Emiatt sokat is verekedtünk, mert nálam ez vérre ment.

De felnőttem, 21 vagyok, és rohadtul nem érdekel már, ha megeszi azt, ami az enyém. Mert felnőttem, és ha kívánok valamit, akkor elmegyek a boltba és megveszem. Ennyi.Tudom, hogy milyen érzés, de én ebből max 15 éves koromig csináltam problémát. És pont ezért írják a válaszolók, hogy gyerekek vagy, és tényleg.

2012. jún. 23. 11:17
 16/55 anonim ***** válasza:
24%
Jó, utolsó, de gondolom, nem is zabál fel előled mindet a húgod, nem ugyanaz...
2012. jún. 23. 11:20
 17/55 anonim ***** válasza:
30%
*gyerekes
2012. jún. 23. 11:20
 18/55 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, az első 11:17-nek írtam.
2012. jún. 23. 11:21
 19/55 A kérdező kommentje:

NEm vagyok gyerekes, egyszerűen csokifüggő, nem tudom ezen mit nem lehet felfogni... Aki drogos biztos ért engem, bár annyira még nem mentem el, egyszerűen rosszul esik, és kész.

Írtam, ha nem lennék függő, nem akadnék ki a csokin, de az vagyok....Nehéz felfogni?!!!??????

2012. jún. 23. 11:21
 20/55 anonim ***** válasza:
57%
Én a szalonnát szeretem. A húgom sosem eszik belőle!
2012. jún. 23. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!