Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L
Úristen mekkora formák vagytok!
Én vagyok az első aki írta hogy gyerekes a kérdező mert ezen problémázik. És én vagyok az, akinek a nagybátya rendszeresen felfalja a dolgaimat. Amit a saját pénzemből vettem!
Most miért kell azzal jönni hogy "te sem örülnél ha rendszeresen megennék a dolgaidat". Nem, nem örülök, de nem hisztizek be rajta. Mert megtudjuk oldani felnőtt módjára a dolgokat. Utoljára 14-15 éves koromban akadtam ki azon ha megették azt, amit magamnak tettem félre.
Igen, nagyon csúnya dolog ha megeszik azt ami a tiéd. De miért kell rajta problémázni??? Tipikus esete a bolhából elefántot...
Ha tényleg csokifüggő vagy (te is elismered), szerintem azzal járnál a legjobban, ha szólnál apukádnak, hogy ne vegyen nektek több csokit. B verzió: apukád akkor adja oda nektek a csokit, amikor együtt meg is eszitek. Amúgy ő is kap belőle? C verzió: zárható szekrény, saját csoki eldug.
Valószínűleg a tesód is csokifüggő, és nem tud neki ellenállni, ezért eszi meg a tiédet is. Persze ettől még igazságtalan és önző, szerintem is. Apukádnak mindenképpen szólnék, vonja őt kérdőre és a tesód vegyen neked csokit kárpótlásul.
az én tesóm is ezt csinálta. ráadásul azt is megeszi amit a zsebpénzemből magamnak veszek, holott neki van keresete.
én azt találtam ki hogy a fagyasztóba rakom a csokit a zöldbabok alá, mert ott nem kotorászik.
anyuval is megbeszéltem hogy rejtse el az én részemet.
azóta mindig megvan mert nem találja
Kedves Kérdező!
Valóban nem szép, hogy a bátyád megeszi azt, ami elvileg a tiéd, eddig egyet értek veled. Az a mód viszont, ahogy ezt a helyzetet kezeled, szerintem egyáltalán nem normális. Az agresszív és hisztérikus megnyilvánulásaidat megpróbálod a "függőséggel" jogossá tenni. Ennyi erővel egy drogos is ölhetne embert, ha nem kapja meg az adagját, mert neki sokkal komolyabb elvonási tünetei vannak? Állj le a csokiról, kezd el sportolni, arra is "rá lehet függni", és senki nem veheti el tőled. Ráadásul sokkal egészségesebb is. Egy családban természetes, hogy nincs "enyém" és "tiéd". Ha ennyire zavar, edd meg az övét legközelebb.
21-es vagyok
Bocsi :DD Tényleg feltűnő a korod..
Próbálj beszélni a bátyáddal.Nem voltam ilyen helyzetben,de nekem sem tetszene,pláne hogy én is szeretem a csokit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!