Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha apa folyton...

Mit csináljak ha apa folyton benyit a fürdőbe bosszúból? 15/L

Figyelt kérdés
Nem volt jó apánál lakni ezért anyához költöztem. Tegnap apánál aludtam, és reggel készülődtem a fürdőbe, és rámnyitotta az ajtót kopogás nélkül. bejött, kiment, nyitvahagyta. Utána még ötzsör rámnyitott, hogy ne csukjam be az ajtót. eddig nem zavarta, meg nem is szoktam bent lenni sokat, már azelőtt elkészülök, mikor ő felkelne. A tampont is a suliba tettem fel, wc-re se tudtam elmenni. Mondjam neki, hogy mit szeretne látni, ahogy felteszm a tampont? Vagy miért nyitogat?
2012. jún. 14. 23:01
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Esküszöm megkérdezném tőle, hogy mióta pedofil? Talán ezután nem nyitogatna...
2012. jún. 14. 23:05
 2/24 zokniszörny ***** válasza:
100%
Mert egy k*csög. 15 éves ifjú lányokkal ilyet nem csinálunk! Amúgy meg ha bátor vagy, mondd meg neki, hogy ha ennyire érdekli, hogy mit csinálsz a fürdőben, akkor legközelebb a nappaliban fogsz tampont cserélni a szeme láttára.
2012. jún. 14. 23:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én közöltem volna vele, hogy ha ennyire nem akarja, hogy maradjak, akkor jegelem egy darabig a látogatását. Aztán hozzávágtam volna egy tampont, hogy dugja fel magának a főtéren... -.-
2012. jún. 14. 23:10
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanék semmit, csak közölném anyámmal, hogy nem akarok többet ott aludni, mert állandóan benyitogat hozzám a fürdőszobában vagyok és nem engedi, hogy becsukjam az ajtót és nagyon zavar, még egy tampont sem lehet feltenni nála és tök szar.
2012. jún. 14. 23:32
 5/24 anonim ***** válasza:
44%

Tudod, ez amit leírtál, egy kiragadott eset a sok közül. Mármint ami veletek történt, azok küzül. Biztos, hogy normális családban ilyen nem történik meg. Nem írod, hogy közöttetek milyen volt-lett a viszony, miért mentél most apádhoz, esetleg nem füvezel, nem cigizel, nem őt lesed anyai biztatásra. Szóval amit leírtál, nagy valószínűséggel nem nemi jellegű, hanem egyéb oka lehet. Nem bízik benned az apád, és tart attól, hogy olyasmit teszel odabenn, amit nem kellene. Magyarán: idegesíted őt, hogy ott vagy.

Tudod, ez a " nem volt jó apánál lakni, ezért anyához költöztem" sok mindent elmond. Kérdezem? Miért nem volt jó apánál lakni?

2012. jún. 15. 00:08
 6/24 anonim ***** válasza:
19%
Utolsó,nagyon helyes meglátás;)
2012. jún. 15. 01:53
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom, utolsó kettő... BÀRMI baja van az apának, akkor sem nyitogathat rá az éppen fürdő/vécéző kamadz lányára, mert nagy valószínűséggel megpillantja majd csupasz alsótesttel! Ez beteges!
2012. jún. 15. 02:05
 8/24 zokniszörny ***** válasza:
96%
Pont erre gondoltam, hogy tök mindegy, mit gondol a lányáról, milyen a kapcsolatuk, az NEM fér el semmilyen kapcsolatban, hogy szegény lány tampont se tud nyugodt körülmények közt cserélni, mert apu 56-szor berohangál... Mitől fél apuci, a fürdőben mi után fog kutakodni a lány? Az óvszerei után? Vagy megnézi, kimossák-e rá az alsógatyát? Jaj, hagyjuk már.
2012. jún. 15. 02:14
 9/24 anonim ***** válasza:
15%
Bocsi, de a fürdőszoba ajtókon van zár, használd!
2012. jún. 15. 06:50
 10/24 anonim ***** válasza:
77%

Nem mindenhol, drága utolsó. Nyilván a kérdező is eljutott volna addig 15 évesen, hogy öt benyitás után bezárja. "Utána még ötzsör rámnyitott, hogy ne csukjam be az ajtót." Hát ha becsukni nem engedi, akkor bezárkóznia végképp nem lehet.

Nálunk sincsenek zárak egyik beltéri ajtón sem, valószínűleg azért, mert normáliséknál ez úgy működik, hogy:

-kopp-kopp

-gyere!

-és benyitok.

Kérdező, ne menj többet oda, ennyi.

2012. jún. 15. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!