Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha apa folyton...

Mit csináljak ha apa folyton benyit a fürdőbe bosszúból? 15/L

Figyelt kérdés
Nem volt jó apánál lakni ezért anyához költöztem. Tegnap apánál aludtam, és reggel készülődtem a fürdőbe, és rámnyitotta az ajtót kopogás nélkül. bejött, kiment, nyitvahagyta. Utána még ötzsör rámnyitott, hogy ne csukjam be az ajtót. eddig nem zavarta, meg nem is szoktam bent lenni sokat, már azelőtt elkészülök, mikor ő felkelne. A tampont is a suliba tettem fel, wc-re se tudtam elmenni. Mondjam neki, hogy mit szeretne látni, ahogy felteszm a tampont? Vagy miért nyitogat?
2012. jún. 14. 23:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Told az ajtó elé a mosógépet:D de jobb ha költözől ,apád bunkó.
2012. jún. 15. 08:06
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Irányítsd felé a zuhanyt.Legközelebb meggondolja..
2012. jún. 15. 09:27
 13/24 anonim ***** válasza:
14%

#5-nél a pont bizonyos szempontból, hiába is pontozzátok le.

Nyilván egy háború közepének leírásába csöppentünk. Lehetséges, hogy a kérdező pl öngyilkossággal fenyegetőzött előtte, és azért akar apuka időnként ránézni. Nem tudunk semmit, csak amit az egyoldalú, ellenőrizhetetlen leírásból megtudunk.

Lehet, hogy a kisasszonyka már ruhában sminkelt két órája, és azért lett rányitva ötször, hogy esetleg apuka is jönne fürödni.

Azt nem tudjuk, hogy WC-re miért nem ment el, nyilván nem azért, mert ott is rányitottak volna, inkább sértetten elvonult otthonról, és most úgy állítja be, hogy apuka megakadályozta a tampon feltevését.

Szóval egy sértett, önérzetes kamaszlányka leírását érdemes a maga helyén kezelni, nyilván a sok sértett, önérzetes kamasz kommentelő egyből mellé áll, de azért lehet, hogy a világ mégsem úgy van, ahogy mondják...

(Lehet lepontozni.)

Üdv,

30/F

2012. jún. 15. 09:38
 14/24 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ: Nem fenyegetőztem semmivel, 20 percet szoktam bent lenni. Még csak nem is sminkelek, csak ott öltözöm, kis spirál. de nem szeretem, ahogy apa nézi ahogy mosom meg nekem stb az arcom. Meg ha borotválnom kell.. Ez régen okés volt, de mióta anyához költöztem nem engedi becsukni az ajtót. WC meg a fürdőben van.
2012. jún. 15. 12:51
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Azért apukádat ideküldheted, hogy mondja el a verzióját ő is.
2012. jún. 15. 12:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Ő verziója: Nem kell becsukni az ajtót mert bepenyhed és mit zavar ha nyitva van. De engem akkor is zavar.
2012. jún. 15. 13:14
 17/24 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék veled vitába szállni, ne haragudj.
2012. jún. 15. 13:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Rgyébként azért költöztem el, mert többször is megvert, pszichológusnál is voltunk, stb. Erről már több kérdést is kiírtam, nem szeretnék újra regényt írni. Nem beszélget vele, folytn ideges, mindenért leordít. Ti is javasoltátok a költözést, anyánál sokkal boldogabb vagyok:)
2012. jún. 15. 13:17
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Akkor minek nem mész oda?
2012. jún. 15. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:
nyilván, mert egyébként megy a vergődés, hogy láthatás stb.
2012. jún. 15. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!