Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha váláskor megegyeztünk,...

Ha váláskor megegyeztünk, hogy 20%, de min. X összegű a gyerektartás, akkor ha rendszeresen fizetem az x összeget, kérheti az ex mégis a 20%ot? (Pusztán bosszúból)

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem bosszúból.hanem abban egyeztetek meg.
2010. dec. 13. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha a minimum összege kevesebb a 20 %-nál,akkor a megegyezésetek alapján jogos a kérése.
2010. dec. 13. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
A megegyezés szerint akkor nem kell 20 %-t fizetned, ha az KEVESEBB a megállapodott minimumnál, minden más esetben a 20 % az érvényes.
2010. dec. 13. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:
De bosszúból.Eddig jó volt neki z x összeg,csak most meguntam,hogy szarakodik a láthatással,léptem,hát ő is lépett.....
2010. dec. 13. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
39%

1 20 % jár neki, remélem letiltatja a fizetésedből, mivel az a GYEREKED pénze te agyament

2 nem engedi a láthatást? nem a pénzt kell a GYEREKTŐL megvonni, hanem az exet a gyámhatóságon bepanaszolni

3 tanulj meg értelmezni, 20%, de min. x összeg az nem azt jelenti, hogy 20 % vagy x összeg

2010. dec. 13. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Kérheti. Hiszen ez van a megállapodásban...
2010. dec. 13. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves 21:06-os

Nem vontam meg semmit a gyerektől,félreértesz valamit.

A láthatás miatt mentem a gyámügyre,éppen ezért követelőzik most az ex,persze tudom hogy jogosan.Semmi szükség nincs arra hogy a fizetésemből tiltassa,mert sok görénnyel ellentétben én rendesen és rendszeresen fizetem a gyerektartást,a 20%-ot is fizetni fogom.

A sértegető megjegyzéseidet pedig nyugodtan megtarthatod magadnak,nem a bunkó beszólásokra vagyok kíváncsi..

Csak az érdekelt volna,hogy van-e esetleg mégis valami kiskapu?Megjegyzem az x összeg sem csekély,mások 2-3 hónap alatt kapnak ennyit....

Köszönöm a válaszokat!!!

2010. dec. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!