Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha apa folyton...

Mit csináljak ha apa folyton benyit a fürdőbe bosszúból? 15/L

Figyelt kérdés
Nem volt jó apánál lakni ezért anyához költöztem. Tegnap apánál aludtam, és reggel készülődtem a fürdőbe, és rámnyitotta az ajtót kopogás nélkül. bejött, kiment, nyitvahagyta. Utána még ötzsör rámnyitott, hogy ne csukjam be az ajtót. eddig nem zavarta, meg nem is szoktam bent lenni sokat, már azelőtt elkészülök, mikor ő felkelne. A tampont is a suliba tettem fel, wc-re se tudtam elmenni. Mondjam neki, hogy mit szeretne látni, ahogy felteszm a tampont? Vagy miért nyitogat?
2012. jún. 14. 23:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de apád nem normális.., nem normális dolog, hogyha a kamasz lányára direkt rányitogat ls nem engedi becsukni az ajtót... ha ilyen dolog gyámhatóság fülébe jutna, komoly eljárás is lehetne az ügyből.. költözz anyukádhoz, hogyha bírósági procedúra miatt nem lehetséges, akkor ezt a dolgot is szerintem nyugodtan bevetheted a hivatalos személynél, mert ez tényleg felháborító és beteges!

ha vmi miatt mégsem megy egyből a dolog, torlaszold el valamivel az ajtót...

2012. jún. 16. 08:52
 22/24 anonim ***** válasza:
96%

Én apummal élek 3 éves korom óta, nagy dolog hogy egy férfi felnevelt két gyereket anya nélkül. Nekünk sincs sehol zár az ajtón, de volt már olyan hogy sokszor benyitott kopogás nélkül a szobámba meg a fürdőbe.Tudja nagyon jól, hogy utálom ha nem kopog, mert akármit csinálhatok.

Egyszer annyira felhúzott azzal hogy nem kopogott, hogy hozzá vágtam, hogy Legyél szíves máskor kopogjál már, mert nekem is van magánéletem. Erre benyögött egy olyat hogy amíg nála lakom, addig nincs meg ő akkor jön be a szobámba ha akar. Erre mondom neki, hogy legközelebb előtted dugjam fel a tamponomat??? Erre lehülyézett hogy ennek semmi köze a dologhoz...Mondom nagyon is van, mert ha épp nem kopogsz, lehet rám nyitsz mikor épp meztelen vagyok és öltözködöm, vagy épp a tampont dugom fel...Én pl. meztelenül szeretek és tudok csak aludni, nagyon zavar a ruha, és sokszor volt már olyan hogy reggel bejött a szobámba...És ezt gyűlölöm.

2012. jún. 23. 11:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen apa rejtett pedofil vagy perverz,fel kellene jelenteni őket ,néhány ilyen per és példás büntetés után meggondolná a többi is mit enged meg magának.
2012. jún. 26. 19:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért olyant sem mindennap olvasni, hogy az apák megverik a lányukat. Kíváncsi lennék, vajon mit tud egy ekkora gyerek elkövetni, amiért ütleg jár cserébe? De hát nagy az isten állatkertje...
2012. jún. 27. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!