Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nektek is megeszi folyton a...

Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L

Figyelt kérdés
Apa mindig elfelez egy tábla csokit, egyik fele enyém másik bátyámé. Külön helyre is teszi őket, amiből ésszerű következtetés hogy egyik övé másik enyém. Ma reggel egyik fele a konyha asztalon volt, a másik a számítógép előtt. Tesóm elment reggel dolgozni, és megette ami a konyhában volt, abból hagyott 4 kockát. Reggel telefonon beszéltem pával mert ő is dolgozott, és mondta, hogy a másik fele a gép előtt volt ami az enyém lett volna, és én nem is tudtam róla, csak miután ezt mondta.....Magyarán szólva tesóm hagyott összesen 4 kockát de majdnem az egész táblát megette és már ezt rendszeresen csinálja, hogy folyton megeszi ami az enyém. Lehet hogy gyerekesen és hülyén hangzik ez, hogy emiatt ki vagyok, de igenis kivagyok emiatt, mert kicsit édességfüggő vagyok, és nagyon fel tud ez bosszantani. Tegnap adtam tesómnak pénzt, hogy hozzon egy tábla csokit, és felezzük el. Akkor a mai napon miért nem tudta meghagyni a felét? Komolyan mondom, hogy nagyon felzaklatott, lehet mert csokifüggő vagyok, de már magamban beszélek, hogy hogy lehetett ilyen amikor tudja, hogy mennyire szeretem a csokit.... Nem vagyok gyerekes, de ez olyan mint valakinek a cigi, ha nincs. Ő pedig megette a saját részét, illetve az enyémet :(

2012. jún. 23. 10:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó az egyetértésedet :)És azért nem értek egyet azokkal akik gyerekesnek tartanak meg még az egyik azt írta , hogy én vagyok az ÖNZŐ, mert írtam egy kommentárban hogy minden héten csinálok pudingot, meg palacsintát is sütök, vagy néha sütit....Akkor én vagyok az ÖNZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ????????????!!!!!!!!!! Akik ilyesmit írtak, kicsit gondolkozzanak el, hogy mit írtak....Én csinálok édességet a családnak, meg bátyámnak is aki ennek ellenére megeszi a részemet, de akkor én vagyok az ÖNZŐ hogy kiakadok, hogy megeszi azt ami az enyém...Hát igen, AKi nem ért velem egyet, az valószínűleg Ő AZ ÖNZŐ. BIZTOS UGYAN EZT A MŰFAJT MŰVELIK EZEK AZ EMBEREK MINT AMIT TESÓM.
2012. jún. 23. 11:51
 32/55 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező!! Itt úgyis csak azzal jönnek, hogy milyen gyerekes vagy, meg örülj, hgoy ez a legnagyobb problémád, ezért nem érdemes ide ilyen kérdést kiírni.. :/ Tényleg végtelenül bosszantó, ha valaki ezt csinálja, szerintem nem gyerekesség, inkább az a gyerekes, hogy ő felnőtt ember létére nem bírja megtanulni, hogy nem nyúlunk a más cuccához. Az én öcsém ugyanezt csinálja, mindenemet ellopja, és mikor számon kérem rajta, akkor még ő van felháborodva! Mondjuk ő még csak 14 éves... :D

Szerintem kérd meg apádat, hogy dugja el egy olyan helyre a te részedet, amiről csak ti ketten tudjátok, hogy hol van. Ha nincs szem előtt, akkor csak nem fogja felkutatni :)

És ne hallgass a többiekre, nem vagy gyerekes, tényleg módfelett idegesítő, ha valaki ezt csinálja!!!

Üdv: egy csokoládéfüggő :)

2012. jún. 23. 11:52
 33/55 A kérdező kommentje:

Megfogadom a tanácsodat kedves sorstárs:)

igen én 19 vagyok, bátyám 21.

2012. jún. 23. 11:53
 34/55 anonim ***** válasza:
36%
Igen kérdező, szerintem az az ember önző, akinek a CSALÁDJÁBAN van "enyém" és "tiéd". És igen volt olyan, hogy vettem ezt-azt (nahát, a saját pénzemen, pedig én is iskolába járok) mert főzni szerettem másnap, de valaki megette az éjjel. Mivel együtt élünk ezért ilyen elég gyakran megesik. Úgyhogy másnap reggel elmentem és vettem még. Tényleg nem tudom megérteni, hogy miért kell ezen problémázni. Legközelebb, ha vesz apukád egy tábla csokit szólj neki, hogy múltkor a tesód ette meg az egészet, úgyhogy most te kéred, és adj a tesódnak négy kockát. Ilyen egyszerű..
2012. jún. 23. 11:54
 35/55 anonim ***** válasza:
32%
34 Kíváncsi vagyok,te mit csinálná,ha a megkeresett pénzedből vett ételt enné meg valaki,akinek amúgy is meg van mindene,neked meg nem maradna semmi.Te akkor még a naplódat is kiszögezed a nappaliba,mert minden közös?
2012. jún. 23. 12:03
 36/55 anonim ***** válasza:

32-es vagyok, még csak annyit fűznék hozzá, hogy "függőségemből" kifolyólag velem is fordult már elő, hogy bekattantam, és más csokiját felfaltam. De legalább bennem volt annyi, hogy elszégyelltem magam, és elszaladtam gyorsan megvenni, lehetőleg úgy, hgoy ne is tudja meg, hgoy megettem az övét...

És annak aki nem hiszi el, hogy lehet függni a csokitól: [link]

2012. jún. 23. 12:09
 37/55 A kérdező kommentje:
34es. Akkor apám is önző, mert ő ketté töri a táblát, és van enyém -tied ( bátyám) ? Akkor apám önző mert úgy gondolja hogy egyik enyém másik tiéd( bátyám)??? Sok eszed van. Legközelebb megmondom apának, hogy ne törje félbe adja nyugodtan a tesómnak. Végülis nem a testvéries elosztás a normális ebben a világban. Akkor legyen minden egy valakié, és élvezze ki. Te neked biztos megfelel. De akkor is így gondolád ezt, hogy családban nincs enyém tied, ha egy idő után nem kedveskednék a családnak, és nem sütnék , meg főznék pudingot ? Hát jó, legközelebb csak magamnak főzőm meg, meg sütök palacsintát. A család nem kap belőle. Akkor ez most olyan mint ha a tesóm lennék. De ekkor már én lennék az ÖNZŐ, nem de ?? !!!!!
2012. jún. 23. 12:14
 38/55 anonim ***** válasza:
0%

Legyen ez életed legnagyobb problémája :D

A kérdésre válaszolva nem, mi a tesómmal mindig megfelezzük az édességeket.

18L

2012. jún. 23. 12:17
 39/55 A kérdező kommentje:

A mai napon, igen, ez a legnagyobb problémám.

Jó neked ha ti megfelezitek, nálunk is előszokott ez fordulni de 90% ban megeszi az enyémet is, amikor ő meg bármikor vehetne..Lehet hogy vicces hogy 1-2 tábla csokin vagyok kiakadva, de más étellel is előfordult már ez. Csak nálam a csoki hozza ki igazán, vagy bármely más édesség.

2012. jún. 23. 12:19
 40/55 A kérdező kommentje:
Egy kis boldogsághormon ezek után...Kaptam egy tábla mogyorós Milkát. Ezek után csak megérdemlem.
2012. jún. 23. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!