Nektek is megeszi folyton a tesótok azt ami a tiétek? 19/L
Kedves kérdező!! Itt úgyis csak azzal jönnek, hogy milyen gyerekes vagy, meg örülj, hgoy ez a legnagyobb problémád, ezért nem érdemes ide ilyen kérdést kiírni.. :/ Tényleg végtelenül bosszantó, ha valaki ezt csinálja, szerintem nem gyerekesség, inkább az a gyerekes, hogy ő felnőtt ember létére nem bírja megtanulni, hogy nem nyúlunk a más cuccához. Az én öcsém ugyanezt csinálja, mindenemet ellopja, és mikor számon kérem rajta, akkor még ő van felháborodva! Mondjuk ő még csak 14 éves... :D
Szerintem kérd meg apádat, hogy dugja el egy olyan helyre a te részedet, amiről csak ti ketten tudjátok, hogy hol van. Ha nincs szem előtt, akkor csak nem fogja felkutatni :)
És ne hallgass a többiekre, nem vagy gyerekes, tényleg módfelett idegesítő, ha valaki ezt csinálja!!!
Üdv: egy csokoládéfüggő :)
Megfogadom a tanácsodat kedves sorstárs:)
igen én 19 vagyok, bátyám 21.
32-es vagyok, még csak annyit fűznék hozzá, hogy "függőségemből" kifolyólag velem is fordult már elő, hogy bekattantam, és más csokiját felfaltam. De legalább bennem volt annyi, hogy elszégyelltem magam, és elszaladtam gyorsan megvenni, lehetőleg úgy, hgoy ne is tudja meg, hgoy megettem az övét...
És annak aki nem hiszi el, hogy lehet függni a csokitól: [link]
Legyen ez életed legnagyobb problémája :D
A kérdésre válaszolva nem, mi a tesómmal mindig megfelezzük az édességeket.
18L
A mai napon, igen, ez a legnagyobb problémám.
Jó neked ha ti megfelezitek, nálunk is előszokott ez fordulni de 90% ban megeszi az enyémet is, amikor ő meg bármikor vehetne..Lehet hogy vicces hogy 1-2 tábla csokin vagyok kiakadva, de más étellel is előfordult már ez. Csak nálam a csoki hozza ki igazán, vagy bármely más édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!