Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmennél a testvéred temetésre...

Elmennél a testvéred temetésre ezek után?

Figyelt kérdés
Évek óta nem tartom vele a kapcsolatot. A válásom után egy időre hazaköltöztem az édesanyánkhoz a két gyerekemmel. Ő akkor azt mondta, hogy menjek anyaotthonba a beltenyészetes kölykeimmel, és anyánk adja el a házat, menjen idősek otthonába és fizesse őt ki. Apánk már nem él. Anyák az ingatlan tulajdonosa. Gyerekkorom óta utált. Én és anyánk sokat segítettünk neki anyagilag, mivel neki három gyereke van. És mégis így bánt velünk. Megszakítottam vele a kapcsolatot. Voltak velünk szemben még csúnya húzásai, ezt nem szeretném részletezni. Pár napja hívott a másik tesóm, hogy meghalt. Tudtam, hogy súlyos betegsége van, mellette masszív alkoholista és láncdoháyos. Ennek fényében ti elmennétek a temetésre?
nov. 12. 08:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
55%
Én elmennék, nem a világi paraszt tesóm miatt hanem anyám miatt hogy ilyen helyzetben ottlegyek mellette. Meg hátha lesz valami jó kaja a halotti toron.
nov. 13. 08:47
 72/77 anonim ***** válasza:
54%

Ha tényleg ilyen genyó ember volt életében, valós hogy a temetésén sem lesznek sokan, akik mégis azok is csak kötelességből.

Szerintem ne menj, vagy ha mész akkor anyukád miatt menj. Kérdezz rá tőle, hogy szeretné e hogy ott legyél mellette, tudja hogy milyen volt a múltatok tesóddal, te szíved szerint nem mennél, de ha ö szeretné, hogy te ott légy, érte meg teszed

Amúgy ha el mész utána meg az lesz a kérdés, hogy tegyél e virágot vagy ne? Rajta legyen a koszorú szallagján a neved vagy ne?

nov. 13. 08:53
 73/77 anonim ***** válasza:
55%
Én nem mennék, hanem csak külön a családhoz a temetés után.
nov. 13. 09:01
 74/77 anonim ***** válasza:
0%

73-as! Oda te már nem kellesz! Mit zavarod őket a gyászukban?

Ott volt a kegyelet hivatalos helyszíne: a temetés, oda tegye tiszteletét mindenki, utána már ne zavarja a családot az otthonában és gyászában, ahol örül, hogy elvonulhat!

Te meg kitalálod, hogy ebben zavarod őket ÖNZŐ szempontok alapján, mert te nem mész el a temetésre! Akkor hozzájuk se menj!

Én be se engednélek, az biztos!

Addig állhatnál ott, míg meg nem unod!

nov. 13. 12:48
 75/77 anonim ***** válasza:
88%
#74 De te azt milyen jogon mondod meg bárkinek, hogy hova mehet és hova nem mehet? Honnan ez a rohadt nagy jogosultságtudatod ahhoz, hogy belepofázz mások életébe és megszabd, hogy ki mit csinálhat? Ki a francnak képzeled magad? :D
nov. 13. 13:07
 76/77 anonim ***** válasza:
68%

Anyádat kérdezd meg erről, ha neki kellesz, menj. Ha nem, akkor meg van jobb dolgod is a két gyerek mellett.

Én nem mennék, hasonló fantasztikus öcsém van. De anyáméra se, évek óta nem is láttam.

nov. 13. 22:24
 77/77 anonim ***** válasza:
53%
Menj el nyugodtan. Én azért nem megyek a családtagjaim temetésére, mert hajtépés és köködés lenne.
nov. 16. 03:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!