Elmennél a testvéred temetésre ezek után?
Ha tényleg ilyen genyó ember volt életében, valós hogy a temetésén sem lesznek sokan, akik mégis azok is csak kötelességből.
Szerintem ne menj, vagy ha mész akkor anyukád miatt menj. Kérdezz rá tőle, hogy szeretné e hogy ott legyél mellette, tudja hogy milyen volt a múltatok tesóddal, te szíved szerint nem mennél, de ha ö szeretné, hogy te ott légy, érte meg teszed
Amúgy ha el mész utána meg az lesz a kérdés, hogy tegyél e virágot vagy ne? Rajta legyen a koszorú szallagján a neved vagy ne?
73-as! Oda te már nem kellesz! Mit zavarod őket a gyászukban?
Ott volt a kegyelet hivatalos helyszíne: a temetés, oda tegye tiszteletét mindenki, utána már ne zavarja a családot az otthonában és gyászában, ahol örül, hogy elvonulhat!
Te meg kitalálod, hogy ebben zavarod őket ÖNZŐ szempontok alapján, mert te nem mész el a temetésre! Akkor hozzájuk se menj!
Én be se engednélek, az biztos!
Addig állhatnál ott, míg meg nem unod!
Anyádat kérdezd meg erről, ha neki kellesz, menj. Ha nem, akkor meg van jobb dolgod is a két gyerek mellett.
Én nem mennék, hasonló fantasztikus öcsém van. De anyáméra se, évek óta nem is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!