Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmennél a testvéred temetésre...

Elmennél a testvéred temetésre ezek után?

Figyelt kérdés
Évek óta nem tartom vele a kapcsolatot. A válásom után egy időre hazaköltöztem az édesanyánkhoz a két gyerekemmel. Ő akkor azt mondta, hogy menjek anyaotthonba a beltenyészetes kölykeimmel, és anyánk adja el a házat, menjen idősek otthonába és fizesse őt ki. Apánk már nem él. Anyák az ingatlan tulajdonosa. Gyerekkorom óta utált. Én és anyánk sokat segítettünk neki anyagilag, mivel neki három gyereke van. És mégis így bánt velünk. Megszakítottam vele a kapcsolatot. Voltak velünk szemben még csúnya húzásai, ezt nem szeretném részletezni. Pár napja hívott a másik tesóm, hogy meghalt. Tudtam, hogy súlyos betegsége van, mellette masszív alkoholista és láncdoháyos. Ennek fényében ti elmennétek a temetésre?
nov. 12. 08:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
85%

Ha úgy érezném, hogy a temetésen való részvétel hozzájárulna a lelki békémhez, segítene a múltbéli sérelmek elengedésében vagy bármilyen egyéb pozitív hatással lenne rám, akkor igen, elmennék.

Udvariasságból, meg a "mégiscsak testvér" címszó alatti zsaroló érvelés miatt nem mennék.

nov. 12. 11:56
 42/77 anonim ***** válasza:
80%
Én a saját lelki nyugalmam miatt elmennék. Le kell zárni az ilyen ügyeket magadban, ennek jó módszere a temetés.
nov. 12. 12:07
 43/77 anonim ***** válasza:
66%
Nem mennék.
nov. 12. 12:12
 44/77 anonim ***** válasza:
9%
Nem, nem mennék el. Ahogy ezt így ide kiteregetted, szerintem nem vagy olyan ember, akit bárki szívesen látna egy temetésen.
nov. 12. 12:24
 45/77 anonim ***** válasza:
85%
#45 Fordítva ülsz a lovon.
nov. 12. 12:27
 46/77 anonim ***** válasza:
36%

"Elmennél a testvéred temetésre ezek után?"

Kérdés nelkul. Lehet,hogy nem allnek ott a rokonokkal,baratokkal hanem hatrebb,de elmennek.Igen. A leirast nem olvastam el. Mert nem modositana a velemenyemen. De mindneki dontse el maga,hogy neki mi a legjobb.

nov. 12. 12:30
 47/77 anonim ***** válasza:
6%

Pedig igaza van a 45-ösnek.

Ez most nem a kérdezőről szól, s még a temetésen is neki kellene a figyelem.

nov. 12. 12:31
 48/77 anonim ***** válasza:
81%

47.

Pedig el kellett volna olvasni, mert ez a lényeg.

nov. 12. 12:33
 49/77 anonim ***** válasza:
74%
Nem kéne ennyire büszkének lenni arra, hogy egy pársoros leírást nem vagy hajlandó elolvasni, és úgy böfögöd ide a hülyeséget.
nov. 12. 12:41
 50/77 anonim ***** válasza:
0%

Nalad valami tuti nincs rendbe, stilus az latom megvan...valaszra sem vagy melto. A kerdese valaszt kapott,indoklassal.

Te meg csak kotekedni jottel. Menj, kuporodj vissza a kalyha mellé.

nov. 12. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!