Elmennél a testvéred temetésre ezek után?
Figyelt kérdés
Évek óta nem tartom vele a kapcsolatot. A válásom után egy időre hazaköltöztem az édesanyánkhoz a két gyerekemmel. Ő akkor azt mondta, hogy menjek anyaotthonba a beltenyészetes kölykeimmel, és anyánk adja el a házat, menjen idősek otthonába és fizesse őt ki. Apánk már nem él. Anyák az ingatlan tulajdonosa. Gyerekkorom óta utált. Én és anyánk sokat segítettünk neki anyagilag, mivel neki három gyereke van. És mégis így bánt velünk. Megszakítottam vele a kapcsolatot. Voltak velünk szemben még csúnya húzásai, ezt nem szeretném részletezni. Pár napja hívott a másik tesóm, hogy meghalt. Tudtam, hogy súlyos betegsége van, mellette masszív alkoholista és láncdoháyos. Ennek fényében ti elmennétek a temetésre?nov. 12. 08:32
61/77 anonim válasza:
Igen elmennék. Nem azért mert hű de nagyon gyászolom, hanem azért, hogy édesanyámat támogassam.
62/77 anonim válasza:
61-es! Én anyós-meny rosszviszonyban hallottam olyat, hogy a meny azt mondta: "Elmegyek, hogy biztos legyek abban, hogy a föld alá dugják." :D :D :D
63/77 anonim válasza:
"El kell menni, meg kell bocsátani, le kell zárni"
Igenis, értettük! Ha ti azt mondjátok, hogy bocsássak meg egy fél életnyi rosszat, amit nekem és a szeretteimnek okoztak, akkor az varázsütésre meg fog történni, mert TI azt mondtátok. Kár, hogy az ilyen nulla empátiával rendelkező pszichopatàk köztünk élnek.
64/77 anonim válasza:
63-as! Kérdezd meg Istent. Téma lezárva.
65/77 Grizesteszta válasza:
#64: Ertettuk: van, mert te mondod. Mi meg tesszuk, mert o mondja.:)
66/77 anonim válasza:
#64 Tartsd meg az istenes bullshitet a valláskárosult barátaidnak, és ne a normális embereket fáraszd vele. Senki nem kíváncsi a képzeletbeli barátodra. Téma lezárva.
67/77 anonim válasza:
Nem.
A vér nem jelent semmit.
Csak olyan temetésére megyek el, akit szeretek/ szerettem.
A többi nem érdekel.
Két mamám pl nem volt jóba, a normálisabb meghalt és másik öreganyám eljött a temetésére...legszivesebben ott elküldtem volna a pcsba (okkal).
68/77 anonim válasza:
67 vagyok.
63 az ember nem a másik miatt bocsájt meg, hanem maga miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!