Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A férjem el akarja tiltani a...

A férjem el akarja tiltani a gyerekenket a húgomtól. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kiderült,hogy a húgom leszbikus (vagy biszex),mindenesetre több hónapjakapcsolatban van egy másik lánnyal, csak eltitkolta. Azt nem tudjuk, hogy ez az első ilyen kapcsolata vagy mások is voltak-e. Miután lebukott, hogy annyit ismert el, hogy tényleg együtt vannak ezzel a lánnyal. Én még emésztem a hírt, de a férjem azt mondta, hogy a gyerekeink innentől nem találkozhatnak és nem is beszélhetnek vele. A döntését mások is helyeslik, én még nem tudom mit gondoljak vagy hogy tényleg ilyen drasztikusnak kell-e lennünk. Mit kène tennem?

okt. 22. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális beállítottságát el kell fogadnotok, pont úgy, ahogy ő elfogadja a férjed vagy azt, hogy te a férfiakat szereted. Nem kell ezen semmit emészteni, ő a húgod, ő ilyen, te meg másmilyen vagy.

Ha a férjed el akarja tőle tiltani a gyerekeket a férjednek kellene a saját mentális állapotán elgondolkodnia, és azoknak is akik egyébként ezt helyeslik. Mondom ezt úgy, hogy heteró vagyok és heteró párkapcsolatban élek, viszont nem egy meleg ismerősöm volt már, és esküszöm némelyik sokkal normálisabb volt mint az "átlag".

Azon gondolkozz el, ha a férjed ennyire szűklátókörű és csak úgy eltiltogathatja a családtól a gyerekeket, milyen hatással lesz az a gyerekeidre?

okt. 23. 12:32
 72/76 anonim ***** válasza:
100%
70 vagy ugyanolyan mint a férje vagy az a tipus akinek semmi önalló gondolata, mindent mások mondanak meg neki. Borzasztó mindkettő.
okt. 23. 13:25
 73/76 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom ezt a ragaszkodást a “hagyományhoz”, meg mennyire fontos, hogy hagyományos nevelést kapjon a gyerek, de érdekes módon sose az a lényeg, hogy jó ember legyen a gyerekből. Arról nem is beszélve, hogy a hagyományos értékrendek mindig is változtak a történelem során.
okt. 24. 19:05
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

Mit vársz olyan emberektől, akik mások által előírt életutat választanak?

Semmi önálló gondolatuk sincs, összetett gondolkodás nulla.

Szerinted felfogják, hogy a világ folyamatosan változik, és nem lehet úgy élni, amivel 100 éve még lehetett?

A lényeg, hogy másoknak megmutassák, hogy ők is mennek a csorda után, beilleszkednek.

okt. 24. 19:59
 75/76 anonim ***** válasza:
100%
A férjed egy fasiszta (bocsi) de 7gy látom te is az vagy, ha a "hagyományos nevelést" támogatod
okt. 27. 17:30
 76/76 anonim ***** válasza:
100%

“Nem gondoltam volna, hogy pont a húgom keveredik ilyenbe”.

Jézus, de sötét vagy. A szexuális irányultság adott, abba nem keveredik az ember…

okt. 27. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!