A férjem el akarja tiltani a gyerekenket a húgomtól. Mit tegyek ebben a helyzetben?
"ő az apjuk,így megszabhatja, hogy kivel találkozhatnak és kivel nem"
Nem egyedül ő szabja meg, ketten szabjátok meg, mert ketten vagytok szülők. Én nagyon összevesznék vele, ha ilyet mondana.
Korlátolt és buta férjed van. Nem irigylem a húgodat, hogy ilyen rokonai vannak.
"Eddig nem voltak melegek vagy leszbikusok a közvetlen környezetünkben"
Pedig lehetnek többen is, csak nem tudtok róla, pont az olyan korlátolt és gyűlölködő hozzáállás miatt, amit a keves férjed képvisel.
12
Oké, én meg teljesen liberális elvek mentén fogom nevelni a gyerekem, de ettől még hagyni fogom, ha találkozzon a korlátolt és konzervatív nagyszüleivel. Lényegében ez a különbség a két csoport közt...
Állj ki a húgod mellett! Jó ember a testvéred? Szeretitek egymást? Megbíztok egymásban?
Mégis mit gondol a férjed? Hogy takargatni fogják majd a gyerekek nagynénjét, mert az ő fafejébe nem megy bele semmi más csak a százas szög?
Mi lesz a következő aminek nekimegy? Nem találkozhat a nagymamával, mert színesebb pulóver volt rajta múltkor?
Kapj már észbe baszki! Legrosszabb esetben leválasztja rólad az egész családodat és baráti kört és elszigetel.
Én imádom a testvéreimet és NINCS az az ember ezen a planétán, aki engem vagy a gyermekemet eltiltana tőlük!
Az ostoba férfjednek elmagyarézhatnád, hogy senki sem dönti el, hogy kit fog szeretni. Ez az érzés magától jön!
Oké, a barátnője ne jöjjön hozzátok vagy a gyerekekkel való találkozásokra, de teljesen eltiltani a testvért?
Én is a hagyományos családmodellt kedvelem inkább, de nem bántok senkit azért mert más.
A Férjednek azt is elmondhatnád, hogy a gyerekekre ez nem lesz kihatással. Megkéred a testvéredet, hogy előttük ne beszéljen ilyesmiről. Mellesleg örökre úgysem tilthatja őket egymástól, a gyerekek is megnőnek és majd szépen eldöntik, hogy ők kivel akarják tartani a kapcsolatot! Gyanítom, hogy menekülni fognak egy ilyen kontrollmániás Apától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!