Tesóm barátnője miatt idegroncs vagyok, mit lehet tenni?
A megértést köszönöm, a többit nem tudom és akarom hova tenni!
Nem tudom, ha a ti szüleitek csinálná ezt akkor is ekkora pofa lenne... Plusz a tesóm meg a csaj is nagyképű, bunkó, kinevetnek, beszólogatnak.
Az meg nekem ne osztogasson tanácsot, aki ilyeneket írogat nekem, hogy "meg van az instad lol, kicsinállak", ide is több választ írt! A másik, hogy nyilván nem osztok meg mindent, nehogy felismerjenek,péiz ha csak mocskolódást kapok! Akármilyen hülye tud ilyet írogatni! Az szomorú, hogy ezen szórakozik, hogy neten sértegessen másokat! Ennyire kell komolyan venni, bár ez szerintem itt alap követelmény!
"A másik, hogy nyilván nem osztok meg mindent, nehogy felismerjenek"
Ha nem írsz konkrétumokat, akkor konkrét, hasznos válaszokat sem adni. Ergo: felesleges volt kiírni a kérdést.
Írtam konkrétumokat, csak mocskoltatok.
Mit akarnál "konkrétumnak", bíró vagy?
2023. Augusztus 2-án fehér ruhában 11 órakor balhéztak velem, mert azt hitték tőlem tudta meg az élettársa, hogy öcsém is húzogatja?
A dátum nyilván csak impro.
Vagy most felrakták szerencsejátékra a pénzt,amit albérletre kaptak, de bebukták...
Milyen "konkrétumokat" vársz? Nem óhajtom kiírni ide, hogy felismerjenek... Facebook profilját ne linkeljem már be?
Es te milyen valaszokat varsz? Irtal mar ide sokszor, honapokon keresztul. Azok nem voltak megfeleloek? Mit szeretnel, mi a cel?
Elmondtuk szazszor, ha anyadek ilyen hulyek, vessenek magukra, te meg hatarolodj el toluk teljesen. Vagy szerinted mi volna celravezeto?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!