Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm barátnője miatt idegronc...

Tesóm barátnője miatt idegroncs vagyok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Balhés roma csaj. Anyámék imádják, pénzelik. Már akkor kikészülök, mikor idejön, itt vanés napokig,vagy hetekig kaparom össze magam. Itthon eg azt hallom, hogy ő milyen jó,én meg a kvázi selejt.
szept. 14. 16:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
28as má hónapok óta hisztizik meg vergődik de el nem költözik mert akkor nem tartaná el a papabank meg nem mereszthetné a mamahotelben. ami persze full természetes hogy felnőttként otthon élősködik, csak a testvére meg a csaj a rossz. Valami oka van hogy a kérdezőt kb mindenki utálja a csalásban és tojnak rá. Lehet mert ugyan olyan életképtelen mint az, akit szapul.
szept. 16. 07:19
 32/38 A kérdező kommentje:

A megértést köszönöm, a többit nem tudom és akarom hova tenni!

Nem tudom, ha a ti szüleitek csinálná ezt akkor is ekkora pofa lenne... Plusz a tesóm meg a csaj is nagyképű, bunkó, kinevetnek, beszólogatnak.

Az meg nekem ne osztogasson tanácsot, aki ilyeneket írogat nekem, hogy "meg van az instad lol, kicsinállak", ide is több választ írt! A másik, hogy nyilván nem osztok meg mindent, nehogy felismerjenek,péiz ha csak mocskolódást kapok! Akármilyen hülye tud ilyet írogatni! Az szomorú, hogy ezen szórakozik, hogy neten sértegessen másokat! Ennyire kell komolyan venni, bár ez szerintem itt alap követelmény!

szept. 16. 08:27
 33/38 anonim ***** válasza:
12%
Sajnállak, igazán kis nívós famíliád van. Nagyon semmit, ha nem tudsz elköltözni.
szept. 16. 09:11
 34/38 anonim ***** válasza:
53%

"A másik, hogy nyilván nem osztok meg mindent, nehogy felismerjenek"

Ha nem írsz konkrétumokat, akkor konkrét, hasznos válaszokat sem adni. Ergo: felesleges volt kiírni a kérdést.

szept. 16. 11:51
 35/38 A kérdező kommentje:

Írtam konkrétumokat, csak mocskoltatok.

Mit akarnál "konkrétumnak", bíró vagy?

2023. Augusztus 2-án fehér ruhában 11 órakor balhéztak velem, mert azt hitték tőlem tudta meg az élettársa, hogy öcsém is húzogatja?

A dátum nyilván csak impro.

Vagy most felrakták szerencsejátékra a pénzt,amit albérletre kaptak, de bebukták...

Milyen "konkrétumokat" vársz? Nem óhajtom kiírni ide, hogy felismerjenek... Facebook profilját ne linkeljem már be?

szept. 16. 12:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Es te milyen valaszokat varsz? Irtal mar ide sokszor, honapokon keresztul. Azok nem voltak megfeleloek? Mit szeretnel, mi a cel?

Elmondtuk szazszor, ha anyadek ilyen hulyek, vessenek magukra, te meg hatarolodj el toluk teljesen. Vagy szerinted mi volna celravezeto?

szept. 16. 16:03
 37/38 anonim ***** válasza:
Engem azért érdekelne, hogy te és a tesód hány évesek vagytok.
szept. 17. 10:28
 38/38 anonim ***** válasza:
"Milyen "konkrétumokat" vársz? " Én semmilyet nem várok, csak azt írtam, hogy konkrétumok nélkül nem lehet hasznos választ adni. Nagy általánosságban csak azt a választ lehet adni, hogy állja saját lábadra és költözz el otthonról, akkor nem kell találkoznod a csajjal. Ha ezzel a válasszal megelégszel, akkor jó.
szept. 17. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!