Egy idegroncs vagyok anyám miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Folyamatosan ordibál, amitől már fáj a fejem. Azért megver, mert nem ettem meg a vacsorát, most meg lement nagyanyámhoz, akinek mindent elmond, ő pedig ordítva hív fel engem... Nagyon elegem van, nincs senki akire számíthatok, most meg csak úgy odajött anyám és belekapott a műkörmével az ereimbe, ami nagyon fáj... Folyamatosan sírok, egy idegroncs vagyok, anyám pedig napi szinten üt, ordít velem... Már várom nagyanyám hívását, aki azt mondja rám, hogy én vagyok a sátán, soha senkim nem lesz... Látónak hiszi magát és mindig ilyenekről beszél... Nagyon sok ez már nekem. Apám olyan mintha csak lenne, semmit nem szól, a munkájának él,amikor itthon van pedig elvonul a szobájába... Bátyám lelépett anyámtól, hozzá viszont nem költözhetek el, mert van egy kisgyerekük, én pedig nem akarok belerondítani a kapcsolatukba, elég bajuk van. Remegek és nagyon rosszul vagyok már ettől. Évek óta arra spórolok, hogy elköltözzek, de még nem vagyok abban a korban... Próbálok minél kevesebbet itthon lenni, kimenni a parkba, ahol már kb hajléktalannak néznek engem, valószínű a ma estét is ott fogom eltölteni... Miért van ez velem? Sehova nem tudok menni... Több hónapja menstruációm sincs az idegtől, nem is alszok csak egy padon ülök egész este, amikor anyám elmegy dolgozni pedig hazamegyek... Most egész hétvégén is itthon lesz, nem birom ezt tovább, öngyilkos akarok lenni, legalább elkerülnék valahova .2020. aug. 20. 17:40
1/14 A kérdező kommentje:
Most hívott nagyanyám, hogy gratulálok anyám nem jön haza, majd el fog válni apámtól, legyek vele... Ezt komolyan azért csinálja anyám, mert nem eszem degeszre magam??
2020. aug. 20. 17:41
3/14 anonim válasza:
ez most off-nak tűnik, de nem az, hány kilós vagy? nem lehet, hogy azért nincs menstruációd, mert csontcsovány vagy?
4/14 anonim válasza:
lehet jobban járssz ha tényleg elvállnak és apukádhoz kerülnél aki visszafogotabb ?? vagy nem tudnád tesodal megkérni,hogy beszéljen anyuukáddal
5/14 A kérdező kommentje:
50 és 160 cm.
2020. aug. 20. 18:03
6/14 A kérdező kommentje:
Apukám szinte sosincs itthon... A tesóm pedig szóba sem áll anyámmal, amióta a barátnőjét majdnem megverte anyám...
2020. aug. 20. 18:04
7/14 anonim válasza:
anyád bolond ! tesod meg segithetne rajtad
8/14 anonim válasza:
Keress rá a gyámhatóságra meg a gyernmekvédelemre, hívd fel őket, ennél még az is jobb lesz.
9/14 anonim válasza:
Esetleg édesapád szülei? Vagy bármilyen más rokon. Nagynéni, bácsi unokatesók. Szépen mondd el nekik HAZUGSÁG NÉLKÜL a gondod. Az nem létezik, hogy senki nem fog neked segíteni. Ha mégis ez lenne menj a gyámhatóságra. Még az is 100x jobb ennél
10/14 anonim válasza:
9.vagyok
Összeteszem a kezem, hogy normális anyukám van, pedig azt hittem ennél mindenfélébb család kevés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!