Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy idegroncs vagyok anyám...

Egy idegroncs vagyok anyám miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ordibál, amitől már fáj a fejem. Azért megver, mert nem ettem meg a vacsorát, most meg lement nagyanyámhoz, akinek mindent elmond, ő pedig ordítva hív fel engem... Nagyon elegem van, nincs senki akire számíthatok, most meg csak úgy odajött anyám és belekapott a műkörmével az ereimbe, ami nagyon fáj... Folyamatosan sírok, egy idegroncs vagyok, anyám pedig napi szinten üt, ordít velem... Már várom nagyanyám hívását, aki azt mondja rám, hogy én vagyok a sátán, soha senkim nem lesz... Látónak hiszi magát és mindig ilyenekről beszél... Nagyon sok ez már nekem. Apám olyan mintha csak lenne, semmit nem szól, a munkájának él,amikor itthon van pedig elvonul a szobájába... Bátyám lelépett anyámtól, hozzá viszont nem költözhetek el, mert van egy kisgyerekük, én pedig nem akarok belerondítani a kapcsolatukba, elég bajuk van. Remegek és nagyon rosszul vagyok már ettől. Évek óta arra spórolok, hogy elköltözzek, de még nem vagyok abban a korban... Próbálok minél kevesebbet itthon lenni, kimenni a parkba, ahol már kb hajléktalannak néznek engem, valószínű a ma estét is ott fogom eltölteni... Miért van ez velem? Sehova nem tudok menni... Több hónapja menstruációm sincs az idegtől, nem is alszok csak egy padon ülök egész este, amikor anyám elmegy dolgozni pedig hazamegyek... Most egész hétvégén is itthon lesz, nem birom ezt tovább, öngyilkos akarok lenni, legalább elkerülnék valahova .
2020. aug. 20. 17:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
8%
Próbáld ki, hogy mindent megcsinálsz, amit kérnek. Egy kísérlet, hogy akkor mi lesz.
2020. aug. 20. 19:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Törődj bele. Sajnos anyád nő. A nők 90%-a 35 év felett ketyeg.
2020. aug. 20. 19:45
 13/14 anonim válasza:
100%

Gondolom nem mondok újat azzal, ha megállapítom, hogy anyukáddal sajnos nincsen minden benne. Ha öngyilkos gondolataid vannak, azon csak ismerősöd tud segíteni, én nem, írhatok bármilyen hosszú szöveget. Viszont tudom ajánlani a kek-vonal.hu-t. Hidd el, tudnak segíteni.

Gondolkodj el azon, hogy mi lehet a problémája anyukádnak.

Szeret-e vásárolni? - mert ez esetben nagy eséllyel mániákus depressziós (személyesen ismerek ilyen embert, onnan tudom), lehet, hogy az érzelmeivel nincsen valami rendben, értsd ezt úgy, hogy pl: ültök egy színházban, egy olyan darabon, amit ő nagyon szeret, és visítva elkezd tapsolni. Vagy hirtelen beborul, azt hiszi, hogy ő mindenkinél jobb, és szentebb, és hogy megváltja a világot. Ez az ismerősöm már öreg, egy faluból származik, szerintünk vérfertőzés miatt van.

Vagy az is lehet, hogy nem szeret.

Teljes mértékben a te dolgod, mit csinálsz, de én nagyon ajánlom a Kék Vonalat. Már a honlapja is biztató, az előbb direkt utána néztem neked, hogy biztosan jó legyen a te problémádra. A 116 111-en kell telefonálnod, de ezt a honlapon megtalálod.

Nem tudom mikorra fog megoldódni a helyzeted, de addig is nagyon sok kitartást kívánok, és kérlek, kérlek szépen semmi esetre se legyél öngyilkos! Az életed többet ér bármennyi pénznél, luxusnál, mindennél. Semmi olyat nem lehetne ajánlani, ami többet ér egy életnél! Ne félj segítséget kérni! És ezt soha, de soha ne felejtsd el!

2020. aug. 20. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Készíts titokban videó és/vagy hangfelvételeket. Menj be a gyámhatóságra!
2020. aug. 20. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!