Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek a az anyám lelkileg...

S_._s kérdése:

Mit tegyek a az anyám lelkileg idegroncsot csinál belőlem?

Figyelt kérdés

Mindennel baja van ha megcsinálom akkor lordít hogy mért nem az ő módszerével csináltam meg matt az szerinte sokkal gyorsabb. De a nem csinálom meg akkor még kiakad és elveszi a telefonjainkat és és egész nap ideges és bármit csinálok mindenbe belemkot. Vagy a múlt héten néztem magamnak egy 2 cm talpú cipőt mire rávágta hogy ilyet csak a r***ncok hordanak, de amikor ő választ valamit nekem azt meg se kérdezi kérem e, de ha nem tetszik többet nem vesz nekem új ruhat. Nézett nekem egy bunronda bakancsot és megfenyegetett ha nem tetszik kidobja a kedvenc cipőmet is.

Hát jahh.

Tavaj pszichológushoz kuldott mert mindig vitaztunk és ramfogta hogy az én hibam. De bezzeg 15 éves létemre nem lehet saját szobám mert neki sem volt az én koromban, ezért nekem se legyen.

Tavaj is meg idén is yeng depresszióban szenvedek de nem merem neki elmondani, mert tuti elvinni pszichiátriára.

Mi legyen?

2019. nov. 28. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Gonosz anyu napi kérdés pipa.....
2019. nov. 28. 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
.... de ha beteg vagy, az a norma, ha elvisz orvoshoz... kajak nem értem, mi ezzel a gond..😂
2019. nov. 28. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

"depresszióban szenvedek de nem merem neki elmondani, mert tuti elvinni pszichiátriára."

Hova vigyem? A reumatológiára?

2019. nov. 28. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Aki nincs ilyen helyzetben az sosem fogja ezt megérteni!

Hasonlo helyzetben vagyok. Mikor rájön valami, mindent ordít, ha nem nevetek állndóan bolobd vagyok minden csak normalis ember nem. Ez kihat az egesz elrtemre mert nem tudok igy normalis eletet elni. Hiába 19 vagyok nem tudok elmenni anyagi okok miatt.

Kitartas!!!!!!

2019. nov. 28. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is hasonló édesanyám volt, bár ő pl be is zárt a szobába mert 4es vittem haza véletlen, vagy mert nem jól főztem meg a főzeléket, de olyan is volt hogy kidobta a ruháimat az utcára mert nem vettem fel egy szúrós ronda pulcsit.

Megoldás, 18 évesen elmentem állásinterjukra folyamatosan, mekibe elég hamar felvettek, kivettem egy szobát és a budos életbe nem mentem haza többet.

2019. nov. 28. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Mi az a yeng depresszió? Valami jin jang szarság?
2019. nov. 29. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Emlékszem ennyi idősen én is ilyen kérdéseket írtam ki :'D hah, régi szép idők. Azt javaslom neked is, amit én tettem, tanuld meg kezelni az indulataidat kezelni, tanulj meg semmitmondó fejjel reagálni a baromságokra, tanulj meg hideg fejjel visszaválaszolni neki logikusan érvelve, hogy felcsessze magát azon, hogy nem tudott felhúzni. Aztán költözz el.

Ezeknek a fentebb leírt tulajdonságoknak hasznát veszed majd az életben.

Én is így tettem, most meg nem hogy anyám de még tesóim sem beszélnek velem, mert egy hadi bűn a manipuláló szülőtől elköltözni csak tudd.

2019. nov. 29. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Bírd ki ezt a 3 évet, tanulj rendesen, menj el főiskolára/egyetemre, akkor a koleszban azt csinálsz, amit akarsz. Vállalj mellette diákmelót, korrepetálást, írd meg jó pénzért a beadandókat másoknak is... :D Nyaranta meg dolgozhatsz elég sok helyen diákként és lesz pénzed arra a 3 hónapra albiba költözni.
2019. nov. 29. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem az lesz
2019. dec. 1. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!