Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm barátnője miatt idegronc...

Tesóm barátnője miatt idegroncs vagyok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Balhés roma csaj. Anyámék imádják, pénzelik. Már akkor kikészülök, mikor idejön, itt vanés napokig,vagy hetekig kaparom össze magam. Itthon eg azt hallom, hogy ő milyen jó,én meg a kvázi selejt.
szept. 14. 16:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
60%

Hát a szüleid elég jól el lehetnek eresztve anyagilag, ha a tesód párjának vesznek autót.

Gondolom te vagy Hamupipőke és te nem kapsz semmit, csak lencsét válogatsz. 😅

KONKRÉTUMOKAT pedig még mindig nem írtál. Nem kicsit gyanús, hogy ez kamu, vagy pedig eltúlzod a dolgokat.

Amúgy a kocsit nem a tesód tette tropára egészen véletlenül? Mert akkor tök érthető, hogy kárpótolták a lányt a balfax kölykük miatt.

szept. 15. 22:10
 22/38 A kérdező kommentje:
A kocsi nem is a csajé volt, se az első, se a második, illetve az amit anyámét széttörte, az sem.
szept. 15. 22:15
 23/38 anonim ***** válasza:
77%
ezt már megfogalmazni sem sikerült kincsem, ugorjunk neki még egyszer
szept. 15. 22:17
 24/38 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy nem a csajt kárpótolták, öcsémnek vették mind a kettőt, amit aztán sikeresen összetörtek, kincsem. De tudom, én vagyok az irigy szar... Csodálatos banda vagytok!
szept. 15. 22:21
 25/38 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem "ketten törték össze" "kincsem", hanem az, aki vezette. Még nem derült ki, hogy ez a drága öcsikéd volt-e (de van egy erős tippem, hogy igen), mert akkor nem a lánynak vették, hanem tesódnak.

Mondjuk már te is belegabalyodtál a saját sztoridba, hogy azt sem tudod, mi van 😅.

szept. 15. 22:26
 26/38 anonim ***** válasza:
2%

akkor csak hogy tisztázzuk. Elég legyen a kérdező csesztetéséből végre.

A kérdező is ember. Bár nem ismered és nem tudsz róla semmit, érzései biztosan vannak. Ezért a válaszod hangnemét úgy válaszd meg, hogy mást emberi méltóságában ne sérts meg!

Kerüld az offolást! A válasznak legyen köze a kérdéshez.

Ha már valaki megfogalmazta előtted, amit te szerettél volna, ne írd le még egyszer ugyanazt, csak egészítsd ki az újabb információkkal! Ha egyetértesz egy korábbi véleménnyel, értékeld le az ikonok segítségével!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért a fiókod korlátozásra kerülhet, így ilyen válaszokat ne helyezz el oldalunkon!

Kérjük, olvasd el a részletes felhasználói szabályzatot is! Fenntartjuk a jogot, hogy szabályszegés esetén a válaszod töröljük.

szept. 15. 22:31
 27/38 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, kedves utolsó, maga a kérdező sem fűz úgy információt a sztorihoz.

Én kb. háromszor kértem tőle, hogy fejtse ki jobban a dolgokat, mert így nem lehet releváns, főleg nem hasznos választ adni.

Szóval állj odébb a jótétlélek, álszent dumáddal.

szept. 15. 22:52
 28/38 anonim ***** válasza:
9%
annyit ír le amennyit akar. Ahogy neked sem kötelező válaszolni... NEhogymár a nyúl vigye a puskát..
szept. 15. 23:01
 29/38 anonim ***** válasza:
84%
Persze, annyit ír le, amennyit akar, csak akkor kezdte volna azzal, hogy "igazából nem szeretnék válaszokat kapni, csak nyavajogni akarok" és le van tudva.
szept. 15. 23:18
 30/38 anonim ***** válasza:
79%
Már megint itt vagy?
szept. 16. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!