Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm barátnője miatt idegronc...

Tesóm barátnője miatt idegroncs vagyok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Balhés roma csaj. Anyámék imádják, pénzelik. Már akkor kikészülök, mikor idejön, itt vanés napokig,vagy hetekig kaparom össze magam. Itthon eg azt hallom, hogy ő milyen jó,én meg a kvázi selejt.
szept. 14. 16:14
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom hány éves vagy, de ha már felnőtt vagy akkor az egyetlen lehetőséged a költözés…
szept. 14. 16:16
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Mármint veled balhézik a saját otthonodban? Vagy mit csinál konkrétan? Nincs saját szobád, ahova be tudsz húzódni és békén hagy?
szept. 14. 16:24
 3/38 anonim ***** válasza:
54%
Költözz el
szept. 14. 16:33
 4/38 anonim ***** válasza:
92%
Azt nem mondtad hogy mit csinál ami miatt utálod, mi az hogy balhés? Kivel? Veled? Mással? Mi történt?;
szept. 14. 16:58
 5/38 anonim ***** válasza:
89%

Ha mindenki más "imádja" elmondásod szerint, akkor azért el kéne gondolkodnod, hogy vajon tényleg benne van-e a hiba?

Amúgy semmi konkrétumot nem írtál (mit takar a "balhés", milyen gyakran van ott, miket csinál konkrétan, ami téged kiakaszt stb.), így nem lehet releváns választ adni.

szept. 14. 17:01
 6/38 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, ha valóban balhés ahogy írod, az biztos, hogy az ember meg kell nézze kivel alapít családot, mert a gyerekek nagy valószínűseggel szintén balhés jócók lesznek. Se vege se hossza nem lesz a klucki cirkusznak
szept. 14. 19:21
 7/38 anonim ***** válasza:
30%
Költözni kéne...
szept. 14. 20:20
 8/38 anonim ***** válasza:
53%

Azt muszáj volt megemlíteni hogy roma.. (írom ezt nem romaként).

Egy példát tudnál írni,hogy mi miatt balhés? Pl lopás,csendháborítás,vagy körözik? Vagy csak neked nem tetszik?

szept. 14. 21:37
 9/38 anonim ***** válasza:
67%

Aha, egy balhés véglényt pénzelnek és imádnak a te rovásodra.

Mesélj még!

szept. 14. 22:45
 10/38 anonim ***** válasza:
29%
8# tetszik, nem tetszik, de a 90%-uk balhés, börtönbevaló véglény, nem sztereotípia, csak statisztika.
szept. 14. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!