Hogy reagálnátok erre?
"Én úgy gondolom,hogyha a testvérednek gyereke születik attól igenis hasra kell esni"
Fuhh bszki...
Én úgy gondolom,hogyha a testvérednek gyereke születik attól igenis hasra kell esni - aha, hogyne :D
Miért is kellene hasra esnem attól, hogy a tesóm meg a férje jól érezték magukat és gyereke lesz? Persze, örülök, gratulálok és ennyi.
Más: ha nem akarok 40 ember között parádézni, akkor nem fogok. Márpedig nem fogok, mert van sokkal értelmesebb dolgom is, mint bájologni egy rakat embernek, akik közül sokat vszeg nem ismerek.
Bájologni? Ember a csaladodról van szó.
Jó mundjuk a válaszokat olvasva most már tökéletesen értem, miért van ennyi frusztrált, bunkó ember. A többség így gondolkodik ezek szerint.
Mondjuk egy paraszt rokonom nekem is van, aki szerint a karácsony is csak bájolgás. Évek óta nem láttuk, csak sajnálom, hogy a gyereket sem hozza így, akit szívesen látnék. De mit lehet tenni. Arra felé tartunk, hogy mindenki önző lesz és nem bájolog. Már a szomszédok sem köszönnek úgy, mint régen.
34-es, nem tudom feltűnt, hogy "a család", amiről a kérdező ír a "világ szerte-pontján" van, ergo évente találkozhatnak 4x maximum.
Bocs, de én sem megyek olyan "családtaghoz" bulizni, akit félévente sem látok, csak mert ő vérszerint rokon, amúgy viszont semmi közünk egymáshoz.
Ja, igen, attól, mert "család", menni kell kötelezően?
Oké, menjen aki akar, nekem jobb dolgom is van, mint idegenekkel jópofizni, csak mert "család" - igaz, hogy 2020 óta nem láttam :D
Mondjuk hálisten sokan már képesek vagyunk meghúzni a határokat - mint pl a kérdező tesója is - és nem ugrani mások elvárásának, vagy azon szorongani, úristen, ha nem megyek el, mi lesz?
Mi lenne? Semmi.
Én sem járok családi rendezvényekre, mert 99%-ban káosz az egész.
Mindenki egyszerre beszél 4 dologról, szóval semmit nem érteni egyikből sem, TUTI, hogy a második pálesz után valaki elkezd politizálni, amiből aztán balhé lesz, valaki mindig megsértődik valamin és sorolhatnám.
Nem, köszi, nekem ennyit nem ér meg a "családi buli".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!