Hogyan reagálnátok, ha megtudnátok, hogy az egyik családtagotok meleg?
Figyelt kérdés
febr. 25. 20:14
2/44 anonim válasza:
Sehogy. Semmi nem változna az addigi viszonyunkon.
3/44 anonim válasza:
Ugyanúgy, mintha hetero lenne. Valószínűleg meg sem lepődnék.
5/44 anonim válasza:
A párom az egyetlen családtagom, akinek érdekel a szexuális irányultsága. A többiekéhez mellesleg közöm sincs.
6/44 anonim válasza:
Elfogadóan, de amúgy meg nem hinném, hogy érint bármiben ez engem.
7/44 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy megőrült. Kiröhögném.
8/44 anonim válasza:
Én megtudtam. Elfogadtam. Azóta már gyerekük is lett (külföldi béranya program). Most pedig így szeretem mind a hármojukat. Ettől még csodálatos emberek. És mégis mit tehetnenk mást?
9/44 anonim válasza:
Tanulnom kell még az elfogadást. Nem leszek népszerű, de nem repesnék az örömtől elsőre...
10/44 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha szeretsz egy embert tizen-huszon éve, már akkor is meleg volt. Megtudod róla ezt az információt, miben változik meg az adott illető? Miért kell rá csak emiatt az egy dolog miatt más szemmel nézni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!