Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagálnátok, ha megtudn...

Hogyan reagálnátok, ha megtudnátok, hogy az egyik családtagotok meleg?

Figyelt kérdés
2024. febr. 25. 20:14
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
91%
Volt már ilyen és csak megvontam a vállam. Olyan amilyen és kész. Ez nem olyan dolog amiben bárki felett is ítélkezni kellene, az emberség a lényeg.
2024. febr. 25. 22:44
 22/44 anonim ***** válasza:
8%
Milyen választ lehet erre adni?
2024. febr. 25. 23:01
 23/44 anonim ***** válasza:
95%
Bizonyára meglepődnék, hogy eddig hogyan titkolta, de hálás lennék a bizalmáért és mindenben támogatnám, ha szükséges lenne. A kapcsolatunkon és az érzéseimen sem változtatna semmit.
2024. febr. 25. 23:05
 24/44 anonim ***** válasza:
85%
Meglepődnék, hogy miért nem mondta el korábban. Teljesen természetes dolog. Azon sem lepődünk meg, ha hetero valaki, így azon sem, ha meleg.
2024. febr. 25. 23:36
 25/44 anonim ***** válasza:
91%
Lepacsiznék vele, mert én is az vagyok.
2024. febr. 25. 23:44
 26/44 anonim ***** válasza:
83%
magánügye
2024. febr. 25. 23:46
 27/44 anonim válasza:
11%

Ha nem lett volna ez a szivárvány zászlós hülyeség, én azóta is leszarnám, mert végülis ettől függetlenül ugyanúgy emberek, nem? Azóta mindenhol ezt látom, és még a szivárványról is ez jut eszembe ha meglátom az égen. Megkeseríti az életem. HOL A HETERO SZÁSZLÓM?? Már egy rohadt RGB billentyűzettől is szarul érzem magam azóta, hogy nehogy félreértsék hogy én melyik nem iránt érdeklődöm.

Ha valaki meleg, az ő dolga, csak ne velem próbálkozzon. Van meleg barátom, nincs vele problémám.

Családtagtól pedig még annyira sem kellene tartanunk, hiszen testvérekkel nem járunk, nem igaz? Ha egy barátom vallja be, az már félelmetesebb. Nem azért, mert "fúj melegek", hanem azért mert engem a nők vonzanak, a férfi testtől undorodok.

2024. febr. 26. 01:27
 28/44 anonim ***** válasza:
97%
32 attól hogy valaki meleg nem fog rögtön rád izgulni. Én nőként nem gondolom azt hogy minden ferfi rám lenne kattanva , és szerintem a leszbikusok sem.
2024. febr. 26. 04:17
 29/44 anonim ***** válasza:
89%
Az egyik unokahugom leszbikus, a sogorom barátnőjének a lánya pedig biszexuális. Nem kellett rá sehogy reagálni, semmi különös nincs benne. Az unokahugom akkor kilencvenet taposó dédnagymamaja se akadt fenn rajta, programoztak is hármasban anno sokat. Mondjuk én nem Magyarországon élek, itt az azonos neműek házasodhatnak is.
2024. febr. 26. 07:58
 30/44 anonim ***** válasza:
57%
Rohadt unalmasak ezek a kérdések...
2024. febr. 26. 08:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!