Jogos a megsértődés?
tesóm tegnap ballagott 8.osztályból. Meg voltunk hívva, el is mentünk.
A suliban volt egy rendezvény, majd haza s jöttünk, mert semmi "bulit" nem csináltak anyáék otthon neki.
Nekünk is van 2 gyerek, felújítunk, a hónapban sok kiadásunk volt. Így egy csokrot kapott részünkről.
Ma hívott anyám, hogy öcsém és nevelőapám mennyire kiakadtak, mert semmit nem vettünk, nem adtunk pénzt. Holott szegény gyerek tudjuk jól, hogy ájfonra gyűjt. Nem igaz, hogy nem tudtunk hozzájárulni ehhez, holott mind a ketten dolgozunk.
Most ez tényleg ekkora bűn?
"Itt egyszerűen arról van szó, hogy a gyerek a jóval fiatalabb féltesó az anya új házasságából és a kérdező utálja és most így akart kicsit visszaadni a vélt és valós sérelmeiből."
Jó, hogy ennyire ismered a családunkat :D
Semmi sérelmem nincs, rendesen testvéremnek tartom :D
Anya "új házassága" potom 26 éve tart, nevelőapám nevelt fel. szóval semmi sérelem nincs a dologban :D
és igen, 21, amit írt...
én 31 vagyok, volt életem során pár ballagásom. Valahogy én sem kaptam senkitől semmit a virágokon kívül én sem. Anyáméktól sem.
Jaa és hogy még erre is reagáljak, anyámnak már a hét elején mondtam (írtam), hogy nem fogunk ajándékot/pénzt adni. Ez volt a válasz:
Tuti van valami virag a környéketeken, a Timi csokra tök jó volt,. Ne kolts sokat rá Roli tuti nem értékeli.
Mindegy, Rolinak eleg egy mezei csokor😉
25!
Én nem várom el, hogy adjanak bármit is.
Fiam pl most ballagott oviból. Anyám és a hugom jött el, holott meg volt hívva az egész család. kapott egy házi csokrot és ennyi. örültünk.
26!
Nem költve lett hozzá, csak nem gondoltam, hogy ez ennyire fontos infó
Ne haragudj, de itt máshogy írtad le a sztorit.
"Viszont kisebbik öcsém már kapásból úgy hívott meg, hogy minimum 20 ezer ft....
Mostmár dolgozok, lenne is rá, de kapásból a tálalás már gáz..."
Akkor most lenne rá pénz, vagy sem? Öcséd hívott meg, vagy anyukád?
https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__ballagas__12707896-m..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!