Szemétség , hogy nem tudunk több pénzt adni?
A férjem tesójának esküvője lesz, május végén. Amit most jelentettek be pár napja. Ők szervezik már egy ideje, de nem szóltak senkinek.
Na most mi meg nemrég fejeztük be a lakásunk felújítását, az összes félretett pénzünk erre ment el.
A férjem meg pont beszélt az anyjával és nem tudom miért de mondta neki, hogy reméli, hogy a tesója nem várja el, hogy nagy összeget adjunk mert jelenleg 50e ft-nal többet nem fogunk tudni adni. Egy hónappal az esküvő előtt nem tudunk többet kisajtolni.
Az anyja teljesen kiakadt, hogy hát ez nagyon gáz, hogy négyen megyünk (2 kisgyerekkel) és ilyen kevés pénzt adunk csak. Nem szóltam bele,de jól össze is vesztek.
De ez tényleg ennyire gáz meg szemétség?
Nekünk is rapid esküvőnk volt, 1 hónappal előtte szóltunk a "násznépnek", összesen 15 főnek, és lelkükre kötöttük, hogy nem fogadunk el nászajándékot, mert nem is lagzi lesz, hanem házasságkötés, és azt követően egy ebéd a Gellérthegyen, ami a vőlegényem választása volt.
Volt aki nem bírt magával, és így is csúsztatott oda borítékot, de tényleg nem kellett volna, örülök hogy jöttek, és örülök, hogy életem legjobb napját más is úgy élvezhette, hogy nem a kezét tördeli a hülye anyagiak miatt. Felőlem kutyasétáltatós mackóban is jöhettek volna üres kézzel, nem ez volt a lényeg, hanem hogy mellettünk állnak a nagy napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!