Nagyon szemétség lenne, ha megmondanám ezt a testvérem vőlegényének?
Szeptemberben lenne az esküvőjük. Viszont pár napja megtudtam, hogy a nővérem rendszeresen megcsalja bulik alkalmával. Nem mindig szex lesz a vége, de szerintem ha valaki menyasszony, akkor ne smároljon random emberekkel még részegen sem...
És az egész esküvőt a vőlegénye fizeti, a nővéremnek persze mindenből a legdrágább kell, a cipőt, ruhákat és ékszereket külföldön vette meg, az egész esküvő hatalmas felhajtással jár. Az utóbbi időben nem is olyan jó vele a kapcsolatom, mert bármit mertem szólni (pl. hogy felesleges a Bazilikában tartani a szertartást, mikor Bibliát életlében nem fogott a kezében, templomban is maximum 10 évvel ezelőtt voltunk), azonnal fenyegetett, hogyha így folytatom és nem fogom be a számat és csinálom azt, amit ő mond, akkor nemhogy koszorúslány nem leszek az esküvőn, de még vendég sem...
Már semmi nem érdekli, csak az, hogy hogy költse a pénzt (amihez amúgy semmi köze, mert ő nem dolgozik).
Szerintetek szólnom kéne a vőlegényének ezekről a megcsalásokról?
Semmi közöd a dologhoz, az ő életük.
Én max. a nővéremmel beszélgetnék el jogy lehet ekkora ribbanc és a továbbiakban nem vennék részt a dologban.
Az esküvőre pedig természetesen nem mennék el.
Nem lennel szemetebb mint a felrekefelo novered.
Esetleg ha anoniman kuldesz neki bizonyitekot?
Most komolyan ezeknek a kérdéseknek mi értelme van? Kell a buksisimi, hogy "iiigen, bizony jóó kislány vagy, árulkodj csak"? Vagy mi a franc? Keress te is egy gazdag csávót, ha ilyen irigy vagy. (Jajj tudom, nem vagy irigy, te mindenért keményen megdolgozol a két kezeddel, csak az a szent lelked nem bírja ezt az igazságtalanságot.)
Egyébként meg ha te ilyen jól informált vagy az ügyes bajos dolgai tekintetében, meg ilyen nyilvánosan csinálja, akkor szerinted a csávó nem tudja? A gazdag pasik nem azért vesznek el szegény bombázókat, mert hülyék. A pasi a pénzt adja, a nő meg jól néz ki mellette, lehet mutogatni, intézi az apróbb ügyeket, a háztartást, gyereket szül. Kényelmes mindenkinek.
Azta. :D
Hihetetlen, hogy még ebben a helyzetben is képesek vagytok úgy sarkítani a történetet, hogy én legyek a sz.rszemét, irigy testvér.
De jelzem, hogy négy éve boldog párkapcsolatban élek, a nővéremmel ellentétben tudok magamnak venni magamnak egy pár cipőt úgy, hogy nem kell engedélyt kérnem a barátomtól hozzá, és nem kell mindenhol eltennem a számlát azért, hogy utána bemutassam, mire ment el a pénzem. De igen, nagyon irigy vagyok, hogy sírva kellett könyörgönie a vőlegényének (toporzékolás mellett), hogy a Bazilikában legyen az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!