Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon szemétség lenne, ha...

Nagyon szemétség lenne, ha megmondanám ezt a testvérem vőlegényének?

Figyelt kérdés

Szeptemberben lenne az esküvőjük. Viszont pár napja megtudtam, hogy a nővérem rendszeresen megcsalja bulik alkalmával. Nem mindig szex lesz a vége, de szerintem ha valaki menyasszony, akkor ne smároljon random emberekkel még részegen sem...

És az egész esküvőt a vőlegénye fizeti, a nővéremnek persze mindenből a legdrágább kell, a cipőt, ruhákat és ékszereket külföldön vette meg, az egész esküvő hatalmas felhajtással jár. Az utóbbi időben nem is olyan jó vele a kapcsolatom, mert bármit mertem szólni (pl. hogy felesleges a Bazilikában tartani a szertartást, mikor Bibliát életlében nem fogott a kezében, templomban is maximum 10 évvel ezelőtt voltunk), azonnal fenyegetett, hogyha így folytatom és nem fogom be a számat és csinálom azt, amit ő mond, akkor nemhogy koszorúslány nem leszek az esküvőn, de még vendég sem...

Már semmi nem érdekli, csak az, hogy hogy költse a pénzt (amihez amúgy semmi köze, mert ő nem dolgozik).

Szerintetek szólnom kéne a vőlegényének ezekről a megcsalásokról?

2017. júl. 27. 15:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

Én megmondanám.

Utána biztosan te leszel majd a szemét, vagyis nagy eséllyel, de nekem akkor se engedné a lelkiismeretem, hogy falazzak neki. Mert ez annak számít.

Te normális vagy, nem úgy, mint a testvéred. Szerintem el kéne mondanod. Amíg még nincs gyerek, meg esküvő.

2017. júl. 27. 18:01
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem megérdemlik egymást. Egy hisztis kiscsaj és a hülye pasija, aki hagyja, hogy kihasználják. Nem létezik, hogy a csávónak ne tűnne fel, hogy a nővéred nem dolgozik és folyamatosan eljár bulizni (hiszen az ő pénzéből megy). Szerintem hagyd, pontosan tudja a pasi, hogy milyen nőt választott. Oké, a talán megcsalást nem tudja, de nem tűnik fel neki, hgoy nem megy haza a nővéred? Vannak itt más gondok is bőven és szerintem ne akarj belekerülni, mert csak szarul jöhetsz ki belőle. A számodra legjobb kimenetel, hogy hisznek neked és csak a fél család utál majd érte, mert a másik fele a nővéredet fogja.
2017. júl. 27. 20:04
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
nyugi. az idő majd mindent megold. helyetted.
2017. júl. 28. 00:26
 14/23 anonim ***** válasza:
59%

Ha vér van a pucádban, akkor odaállsz eléjük és a szemükbe mondod mikor hármasban vagytok, amit itt is összehordtál, aztán majd meglátod mi fog történni.

Hidd el, örökre megtanulod, hogy bele ütöd-e máskor az orrod mások dolgába.

2017. júl. 28. 08:17
 15/23 anonim ***** válasza:
38%

Azért az kabarés hogy adott egy más pénzén élősködő félrejáró ribi, aztán még a kérdező lesz aki irgy meg neki kéne más pasija.....itt néhányan szívnak valamit?

Más szemszögből meg persze nagy erőkkel köpködnének az ilyen félrejáró nőcskékre, tehát valahogy nem értem a logikát.

Amúgy én is úgy gondolom, hogy a pasi se hülye, tudta milyen árucikket vett magának. Szó szerint megvette.

2017. júl. 28. 09:34
 16/23 anonim ***** válasza:
45%

Ugyan honnan tudhatja a húgocska ezeket az infókat?

1. Ő is ugyan abba a társaságba jár tehát ő sem rosszabb a deákné vásznánál

2. Hallomásból, pletykákból (akkor lehet nem is igaz)

3. Maga a nővére mondja el neki és ő most visszaélne a nővére bizalmával, aki lehet csak nagyzol hogy többnek tűnjön a húgi szemében és a dehonesztáló sztoriknak a felesem igaz

4. Ugyan már, mi a semmi köze van bárki magánéletéhez akárkinek is?

5. Semmi

2017. júl. 28. 09:50
 17/23 anonim ***** válasza:
16%

Az a durva hogy ha itt a gyakorin kérdezed hogy " Baj hogy megcsaltam a barátom?", akkor ordas qrva vagy. Ha fiú lennél és úgy kérdezed akkor egy szemét $tr!ci. Bezzeg ilyenkor meg egy irígy számító dög vagy.Jellemző.

Bizonyítékok összetesz, e-mailban tájékoztat. Persze ne legyen levágós hogy te voltál.

2017. júl. 28. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
Ha valaki megcsalja a párját az egy gerinctelen mocsok szemétláda. De aki mások életébe próbál kéretlenül belepofázni, az se jobb semmivel. Egyébként meg mindenki söprögessen a saját háza táján. A kérdező is, mivel valószínűleg ő sem szent (mint ahogy senki sem), ugyan úgy róla is biztos el lehetne hinteni ezt azt, ami jól alátenne, de akkor meg ő lenne a legjobban felháborodva.
2017. júl. 28. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
6%
KALAP ÚR kussolsz, Gally úr sokkal menőbb!!!
2017. júl. 28. 23:34
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Lehet véleményed, de abszolút semmi közöd hozzá.

Az ő dolguk.

Nincs jogod pro vagy kontra beavatkozni másnak a magánéletébe.

Ha majd a férje rájön, akkor eldönti, hogy hogyan tovább.

Mások intim szférájába nem tolakodunk bele, nem ítélkezünk, nem bíráskodunk, hanem odébbállunk.

2017. júl. 29. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!