Nagyon szemétség lenne, ha megmondanám ezt a testvérem vőlegényének?
Szeptemberben lenne az esküvőjük. Viszont pár napja megtudtam, hogy a nővérem rendszeresen megcsalja bulik alkalmával. Nem mindig szex lesz a vége, de szerintem ha valaki menyasszony, akkor ne smároljon random emberekkel még részegen sem...
És az egész esküvőt a vőlegénye fizeti, a nővéremnek persze mindenből a legdrágább kell, a cipőt, ruhákat és ékszereket külföldön vette meg, az egész esküvő hatalmas felhajtással jár. Az utóbbi időben nem is olyan jó vele a kapcsolatom, mert bármit mertem szólni (pl. hogy felesleges a Bazilikában tartani a szertartást, mikor Bibliát életlében nem fogott a kezében, templomban is maximum 10 évvel ezelőtt voltunk), azonnal fenyegetett, hogyha így folytatom és nem fogom be a számat és csinálom azt, amit ő mond, akkor nemhogy koszorúslány nem leszek az esküvőn, de még vendég sem...
Már semmi nem érdekli, csak az, hogy hogy költse a pénzt (amihez amúgy semmi köze, mert ő nem dolgozik).
Szerintetek szólnom kéne a vőlegényének ezekről a megcsalásokról?
Én megmondanám.
Utána biztosan te leszel majd a szemét, vagyis nagy eséllyel, de nekem akkor se engedné a lelkiismeretem, hogy falazzak neki. Mert ez annak számít.
Te normális vagy, nem úgy, mint a testvéred. Szerintem el kéne mondanod. Amíg még nincs gyerek, meg esküvő.
Ha vér van a pucádban, akkor odaállsz eléjük és a szemükbe mondod mikor hármasban vagytok, amit itt is összehordtál, aztán majd meglátod mi fog történni.
Hidd el, örökre megtanulod, hogy bele ütöd-e máskor az orrod mások dolgába.
Azért az kabarés hogy adott egy más pénzén élősködő félrejáró ribi, aztán még a kérdező lesz aki irgy meg neki kéne más pasija.....itt néhányan szívnak valamit?
Más szemszögből meg persze nagy erőkkel köpködnének az ilyen félrejáró nőcskékre, tehát valahogy nem értem a logikát.
Amúgy én is úgy gondolom, hogy a pasi se hülye, tudta milyen árucikket vett magának. Szó szerint megvette.
Ugyan honnan tudhatja a húgocska ezeket az infókat?
1. Ő is ugyan abba a társaságba jár tehát ő sem rosszabb a deákné vásznánál
2. Hallomásból, pletykákból (akkor lehet nem is igaz)
3. Maga a nővére mondja el neki és ő most visszaélne a nővére bizalmával, aki lehet csak nagyzol hogy többnek tűnjön a húgi szemében és a dehonesztáló sztoriknak a felesem igaz
4. Ugyan már, mi a semmi köze van bárki magánéletéhez akárkinek is?
5. Semmi
Az a durva hogy ha itt a gyakorin kérdezed hogy " Baj hogy megcsaltam a barátom?", akkor ordas qrva vagy. Ha fiú lennél és úgy kérdezed akkor egy szemét $tr!ci. Bezzeg ilyenkor meg egy irígy számító dög vagy.Jellemző.
Bizonyítékok összetesz, e-mailban tájékoztat. Persze ne legyen levágós hogy te voltál.
Lehet véleményed, de abszolút semmi közöd hozzá.
Az ő dolguk.
Nincs jogod pro vagy kontra beavatkozni másnak a magánéletébe.
Ha majd a férje rájön, akkor eldönti, hogy hogyan tovább.
Mások intim szférájába nem tolakodunk bele, nem ítélkezünk, nem bíráskodunk, hanem odébbállunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!