Szemétség , hogy nem tudunk több pénzt adni?
A férjem tesójának esküvője lesz, május végén. Amit most jelentettek be pár napja. Ők szervezik már egy ideje, de nem szóltak senkinek.
Na most mi meg nemrég fejeztük be a lakásunk felújítását, az összes félretett pénzünk erre ment el.
A férjem meg pont beszélt az anyjával és nem tudom miért de mondta neki, hogy reméli, hogy a tesója nem várja el, hogy nagy összeget adjunk mert jelenleg 50e ft-nal többet nem fogunk tudni adni. Egy hónappal az esküvő előtt nem tudunk többet kisajtolni.
Az anyja teljesen kiakadt, hogy hát ez nagyon gáz, hogy négyen megyünk (2 kisgyerekkel) és ilyen kevés pénzt adunk csak. Nem szóltam bele,de jól össze is vesztek.
De ez tényleg ennyire gáz meg szemétség?
Akkor a férjed anyja finanszírozza a saját zsebéből a násznép etetését, itatásat, ha nem telik, nem kell lagzi.
Szegyen, hogy ilyet számon kér a saját gyerekétől, ismerve a szitut.
A másik kínos tényező a férjed.
Mi a fenének mondta el a rosszindulatú anyjának, hogy mennyit adtok?
Jobb lett volna hallgatni, vagy behazudni, valamekkora a nyanyának is megfelelő összeget, úgyis borítékba teszitek nem?
Ki fogja tudni ki adta?
Vagy mi a szokás?
Egy kamu emelt összeggel még most is menthető a helyzet. :D
Igazából az anyukája nem rosszindulatú, attól hogy most így reagált. Nem tudom mi lelte.
Ezért is mondta el a férjem. Bár én nem tettem volna.
Én még nem dolgozom, gyest kapok már csak. A férjem nem keres rosszul, de annyira nem is jól, hogy ennél nagyobb összeget kiadjunk a felújítás után.
16.
A megtakarításukat költötték el!!!
Ezért nincs pluszban 50 ezer felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!