Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szemétség , hogy nem tudunk...

Szemétség , hogy nem tudunk több pénzt adni?

Figyelt kérdés

A férjem tesójának esküvője lesz, május végén. Amit most jelentettek be pár napja. Ők szervezik már egy ideje, de nem szóltak senkinek.

Na most mi meg nemrég fejeztük be a lakásunk felújítását, az összes félretett pénzünk erre ment el.

A férjem meg pont beszélt az anyjával és nem tudom miért de mondta neki, hogy reméli, hogy a tesója nem várja el, hogy nagy összeget adjunk mert jelenleg 50e ft-nal többet nem fogunk tudni adni. Egy hónappal az esküvő előtt nem tudunk többet kisajtolni.

Az anyja teljesen kiakadt, hogy hát ez nagyon gáz, hogy négyen megyünk (2 kisgyerekkel) és ilyen kevés pénzt adunk csak. Nem szóltam bele,de jól össze is vesztek.

De ez tényleg ennyire gáz meg szemétség?

ápr. 8. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
95%
Mi direkt megbeszéltük a párommal, hogy csak egy polgári lesz, még esküvői ruhát se fogok felvenni. Sajnos a szüleim már nem élnek, így párom anyukája meg tesója lesz ott a családjával és ennyi. A lagzi árát meg elutazzuk egy nagyon szép helyre. Egy büdös fillért nem fogadunk el, sem tárgyat, ami kell megvesszük magunknak. 36 voltam.
ápr. 8. 21:36
 42/76 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként az opció lehet, hogy pont azért szóltak ilyen későn hogy ne is költsenek rájuk sokat? Anyuka mégis mennyit gondolt? Mert szerintem ez az 50 nem rossz.
ápr. 8. 21:43
 43/76 A kérdező kommentje:
Vagy 150-200 ezret, mert hát a testvére esküvője lesz és így illik.
ápr. 8. 21:45
 44/76 anonim ***** válasza:
85%
Az igen... ez másnak a havi fizetése. Rotschildék hogy ennyit várnak el?
ápr. 8. 21:46
 45/76 anonim ***** válasza:
94%
Ohh, akkor ő remélem minimum 500-at ad hiszen az édesanyja:)
ápr. 8. 21:53
 46/76 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy hónappal előtte szólnak, akkor azon sem kéne megsértődni, ha épp nem értek rá, mert leszervezett program van... Kedves anyuka meg a saját pénztárcájában kutakodjon..
ápr. 8. 22:30
 47/76 anonim ***** válasza:
5%
50 ezer egy emberre, ha közeli rokon. Nem egy családra. De ha nincs több, akkor ez van.
ápr. 8. 23:16
 48/76 anonim ***** válasza:
89%
Az az 50 egy emberre hogyan jön ki? Meghívják egy esküvőre, de vigyen egy vagyont cserébe? Miért mindig minden a pénz körül forog? Ha esküvőt akarnak hát legyen, de ne a vendégektől várják el hogy visszafizessék annak az árát.
ápr. 8. 23:20
 49/76 anonim ***** válasza:
12%
48, ma már egy ballagási kérdés alatt (sőt, évek óta) a minimum a 20-30 ezer.
ápr. 9. 05:41
 50/76 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom... Ha több pénzünk lenne félre téve se adnánk 100e ftnál többet. Nem is értem, hogy jön ki egy főre az 50e Ft. Az a kis adag étel? Meg mondjuk 2 kóla és egy kávé?

Mert speciel én ennél többet nem fogyasztok. Alkoholt egyáltalán nem.

A gyerekekre is ugyanúgy számoljak 50 ezret?

Ezt erős túlzásnak érzem.

De nem vagyok tisztában az esküvői árakkal. 13 éve is nekünk hatalmas pénzkidobásnak tűnt több százezer elköltése egy estére, de akkoriban kb 8e Ft/fő volt egy adag étel.

ápr. 9. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!