Jogosoan nem szeretem ha a tesóm beállít hozzánk a barátnőjével?
Még 5 éve kaptam én és a lánytesóm BP-n lakást a nagyszüleimtől. azóta már elvégeztük az egyetemet dolgozunk, apárom is velünk él, ő is dolgozik. A fiú tesónk is kapott lakást csak egy vidéki városban mert odament továbbtanulni.
Ő már nincsen ott, mert 90%ban home officban dolgozik, ezért ő bárhol lehet kb, munkaidő alatt.
Most az csinálja hogy a megkérdezésünk nélkül közli pénteken, hogy ő másnap feljön a barátnőjével és itt lesz 1-2-3 napokat.
Ez nekem nagyon nem tetszik, hogy csak így beállít hozzánk, mikor mi lakunk itt. Én szeretném a hétévégét otthon nyugiba tölteni, és nem hozzájuk alkalmazkodni, hogy ők mikor jönnek, meg aztán ott mit csinálnak.
Jaa, és nekem és a lánytesómnak nincs is kulcsa a fiú tesónk lakásához, és sose mentünk oda hozzá, "szállodába". nem járkáltunk a nyakára.
Az nem tetszik hogy a fiú tesóm úgy viselkedik mintha neki is köze lenne ehhez a lakáshoz ahol mi élünk, és teljes joggal beteszi magát oda a barátnőjével. Úgy hogy meg se kérdezi, hogy jöhet e csak közli hogy ő jön.
(a lakások a nagyszüleink tulajdona)
Te meg mondod neki, hogy oké Jani, akkor adj kulcsot a lakasodhoz te is, mert az is a Mamáéké, ők vették, ők rendezték be, ők fizetik a költségeit, az én nagyszüleim is, tehát nekem is jogom van a te lakásodba bejarni.
Off
Nagyszüleid mivel foglalkoznak/foglalkoztak, hogy minimum 3 lakást tudtak venni és azokat még nyugdíjasként is fenn tudják tartani minden koltsegukkel?
Nagyszüleink mit tudnának csinàlni, ha én mondanám nekik azt, hogy a fiútesóm ne jöjjön ide a a csajával?
Ők tiltsák meg a fiú unokájuknak hogy nem jöhet be a lakásba?
Akkor Jani haragudna meg a nagyszülőkre. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!