Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosoan nem szeretem ha a...

Jogosoan nem szeretem ha a tesóm beállít hozzánk a barátnőjével?

Figyelt kérdés

Még 5 éve kaptam én és a lánytesóm BP-n lakást a nagyszüleimtől. azóta már elvégeztük az egyetemet dolgozunk, apárom is velünk él, ő is dolgozik. A fiú tesónk is kapott lakást csak egy vidéki városban mert odament továbbtanulni.

Ő már nincsen ott, mert 90%ban home officban dolgozik, ezért ő bárhol lehet kb, munkaidő alatt.

Most az csinálja hogy a megkérdezésünk nélkül közli pénteken, hogy ő másnap feljön a barátnőjével és itt lesz 1-2-3 napokat.

Ez nekem nagyon nem tetszik, hogy csak így beállít hozzánk, mikor mi lakunk itt. Én szeretném a hétévégét otthon nyugiba tölteni, és nem hozzájuk alkalmazkodni, hogy ők mikor jönnek, meg aztán ott mit csinálnak.

Jaa, és nekem és a lánytesómnak nincs is kulcsa a fiú tesónk lakásához, és sose mentünk oda hozzá, "szállodába". nem járkáltunk a nyakára.

Az nem tetszik hogy a fiú tesóm úgy viselkedik mintha neki is köze lenne ehhez a lakáshoz ahol mi élünk, és teljes joggal beteszi magát oda a barátnőjével. Úgy hogy meg se kérdezi, hogy jöhet e csak közli hogy ő jön.

(a lakások a nagyszüleink tulajdona)

2023. júl. 21. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
5%

"5-ös ha nem lenne haszonélvezetünk a lakáson, akkor nem tehetnénk meg hogy nem engedjük hogy odajöjjön?"

Nem, mivel nem a tietek és gondolom semmilyen papír nincs róla, hogy bárlitek. Ha nagyanyátok megengedi, akkor mehet,

2023. júl. 21. 11:44
 22/104 A kérdező kommentje:
21-es igen csak mi élünk ott életvitelszerűen már 5 éve,az az otthonunk. a két lánytetsvér kapta azt a lakást. a fiú tesók is kapott, csak másik városban, ahova ment egyetemre. szóval a nagyszülők egyformán támogatták az unokáikat. ha az neki nem elég jó fekvésű, meg nem a naygbetűs BUDAPEST, akkor nagyon sajnálom...
2023. júl. 21. 11:49
 23/104 anonim ***** válasza:
58%
Csak arra nem válaszolsz, hogy miért nem beszélsz vele. Újabb unatkozó és figyelemre vágyó tini kamukérdése.
2023. júl. 21. 12:22
 24/104 anonim ***** válasza:
100%
Tesód el van tévedve, ideje felvilágosítani.
2023. júl. 21. 12:28
 25/104 A kérdező kommentje:
Felhívtam az előbb, csak nem vette fel.
2023. júl. 21. 12:31
 26/104 anonim ***** válasza:
98%
Lecserelitek a zárat és nem adtok neki kulcsot. Ha háborog, akkor kozlod, hogy Jani, ez a mi lakásunk, mi élünk itt és ahogy mi sem pofatlankodunk be hozzád csak úgy, ezt te se teheted meg velünk.
2023. júl. 21. 12:37
 27/104 A kérdező kommentje:
Okés!
2023. júl. 21. 12:42
 28/104 anonim ***** válasza:
28%

És ez magadtól nem volt egyértelmű? Ehhez a gyakori kellett?

2023. júl. 21. 12:47
 29/104 anonim ***** válasza:
84%

28!

Nyilván megerősítés kellett neki. Ha fáj a valaszadas, nem kötelező

2023. júl. 21. 13:05
 30/104 anonim ***** válasza:
29%

Hát én biztos nem zárcserével indítanék.

Először leülsz vele, de nem igazán a mai mozi előtt, hanem egy nyugis időpontban, és lefekteted az új szabályokat.

Na, ha azokat figyelmen kívül hagyja, akkor jöhet a zárcsere max.

Ne hallgass ezekre a nagyon bátrakra itt, akik azonnal erővel akarnak mindent megoldani más kárára.

2023. júl. 21. 13:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!