Bátyám barátnője zsigerből utál engem, és bátyám semmit nem szól érte.. mit gondoltok erről?
Franc tudja. Kisebbségi komplexus gyanús. A nők között (én férfi szemmel) úgy tudom hogy akkor lehet nagy utálat ha az utált fél szebb mint ő.
Az hogy miért pont téged? Mert te csak egy húg vagy, nem hiszem hogy pont tőled kéne féltenie a bátyád.
Mindenesetre fura ez az egész. Remélem hogy nem sokáig marad a csaj.
Bátyádnak is jobb lenne ha helyette valamilyen rendesebbet találna.
Csak azt nem értem, hogy a bátyád hogy nem akadt ki ezen a mérhetetlenül tahó megnyilvánuláson.
Azért csinálta ezt, mert egy hülye p, akinek az a kényszere, hogy rangsorolja magát a többi lány között, és mindenkinek megmutassa "hol a helye" az ő kis képzeletbeli szamárlétráján. Az ilyeneknek állítólag valami önbecsülési problémájuk van, bár én nem tudom elképzelni, milyen bizonytalanság az, amit van pofád másokon leverni...
Én értem. Lehetséges hogy ez az első barátnője?
Az sokmindent megmagyarázna. Hogy miért néz el neki dolgokat.
Az elsőben még nem igazán van tapasztalatuk, elvárásaik a fiataloknak.
Ezért sokmindent eltűrnek a szerelem miatt. Meg hogy hátha a csaj megváltozik. Stb, stb.
*meg persze a a szexuális dolgok
Ezt lefelejtettem.
Ki ne gondolkozna a péniszével?
Főleg ha az első barátnőjéről van szó
Ennek van egy pszichológiája. Pont mert a húga vagy, te vagy az, akit soha nem dughat meg (meg az anyja). Te vagy az egyetlen nő, akivel nem azért áll szóba, mert meg akarja dugni.
Ez szokott az anyós-meny konfliktus gyökere is lenni.
Velem fordítva volt, én voltam a barátnő, barátom nővére meg mindig a barátom ölébe ült, simogatták egymás combját (!), és lőtte felém a sötét pillantásokat. Nekem ez sok volt. Próbálok egyke, vagy fiútesós fiúkat keresni. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!