Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám barátnője zsigerből...

Bátyám barátnője zsigerből utál engem, és bátyám semmit nem szól érte.. mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam vele először, rögtön lejött, hogy nagyon felszínes, mereszgette rám a szemét, akárhányszor én beszéltem mindig undokan méregetett. Aztán másnap kérdeztem bátyámat, hogy mégis mi baja volt velem?! Erre azt válaszolta, hogy: Mindenki olyan jól néz ki a családból, a húgod meg egyáltalán nem, nem is illik ide, plusz semmi alakja nincs. Szép arca van, de na, nem illik ide. Szó szerint ezt mondta bátyámnak...Az elejétől fogva tudtam, hogy utál, a tekintete mindent elmondott. Mindenkinek nyalizik/jópofizik a családból, hozzám meg egy szót sem szólt, pedig azt hittem jóban leszünk majd, mivel csak 1,5 év a korkülönbség köztünk. Mit gondoltok erről? Miért csinálta ezt?
2021. aug. 23. 21:36
1 2 3
 21/26 Bellatrix:3 ***** válasza:
38%

Az én bátyámnak az előző csaja is ilyen volt. Mondjuk a csaj saját magán kívül senkit nem szeretett. Zavarta is szerintem, hogy nagyon jó kapcsolatba vagyok a bátyámmal. A mostani csaja nagyon szép de tényleg, és nagyon jóban vagyok vele nincs semmi ellentét közöttünk mert mindketten meg akartuk ismerni egymást. Mondjuk én már látatlanba azt mondtam neki, hogy tök jó lenne ha jól kijönnénk egymással, mert a tesóm meg én nagyon közel állunk egymáshoz és ha akarja ha nem ott leszek én is egy csomó helyen ha tetszik neki ha nem. Végül az első találkozásunk egy bulin volt és nagyon jóban vagyunk azóta is. A tesóra is jó hatással van az előzőhöz képest.

Bár úgy vagyok vele meg is mondtam neki annó a szemébe, hogy nem kell engem szeretni mert nem velem jár, de az csak jó, ha mi is jól kijövünk egymással mert fogunk találkozni eleget.

2021. aug. 23. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:
54%
Persze, és a bátyád ezt szórol szóra idézte.. Szép kamu megint.
2021. aug. 24. 06:37
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

Ne foglalkozz vele, meg gondolom nem is kell gyakran az ő társaságában lenned. Tojd le.

Úgysem valószínű, hogy 1-2 évnél hosszabb lesz ez a kapcsolat.

2021. aug. 24. 13:13
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
Én apaként se látnám szívesen azt a nőt a házunkban, aki bunkó a másik gyerekemmel. És erről biztos elbeszélgetnék a fiammal is.
2021. aug. 24. 14:54
 25/26 A kérdező kommentje:
Én apám erősen védi a csajt, komolyan nem is értem..amikor meséltem neki csak kinevetett, hogy ilyet biztosan nem mondott az az aranyos lány..szóval ennyit erről, teljesen benyalt mindenkinek
2021. aug. 24. 15:13
 26/26 anonim ***** válasza:
74%
Szia eltelt egy év eggyütt vannak még a tesóddal?
2022. szept. 22. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!