Bátyám barátnője zsigerből utál engem, és bátyám semmit nem szól érte.. mit gondoltok erről?
Az én bátyámnak az előző csaja is ilyen volt. Mondjuk a csaj saját magán kívül senkit nem szeretett. Zavarta is szerintem, hogy nagyon jó kapcsolatba vagyok a bátyámmal. A mostani csaja nagyon szép de tényleg, és nagyon jóban vagyok vele nincs semmi ellentét közöttünk mert mindketten meg akartuk ismerni egymást. Mondjuk én már látatlanba azt mondtam neki, hogy tök jó lenne ha jól kijönnénk egymással, mert a tesóm meg én nagyon közel állunk egymáshoz és ha akarja ha nem ott leszek én is egy csomó helyen ha tetszik neki ha nem. Végül az első találkozásunk egy bulin volt és nagyon jóban vagyunk azóta is. A tesóra is jó hatással van az előzőhöz képest.
Bár úgy vagyok vele meg is mondtam neki annó a szemébe, hogy nem kell engem szeretni mert nem velem jár, de az csak jó, ha mi is jól kijövünk egymással mert fogunk találkozni eleget.
Ne foglalkozz vele, meg gondolom nem is kell gyakran az ő társaságában lenned. Tojd le.
Úgysem valószínű, hogy 1-2 évnél hosszabb lesz ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!