Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha a sógornőm...

Mit csináljak ha a sógornőm össze akar ugrasztani az öcsémmel??

Figyelt kérdés

Teljesen utálja az egész családunkat, főleg engem és édesanyám a legjobban.

Eddig is bármit tettünk minden baj volt, persze soha nem nekünk a szemünkbe mondta csak az öcsémnek panaszkodott. Mikor férjhez mentem teljesen kiakadt, mert nekik még nem volt esküvőjük. Most terhes lett. És teljesen elakarja zárni öcsémet a családunktól. Mindent megtesz, kitalál dolgokat hogy össze ugrasszon minket. Mit csináljak vele? A tesómmal nem szeretnék rosszba lenni egy liba miatt. Ha kiosztanám akkor valószínűleg öcsém is megharagudna rám, ezt meg nem akarom hogy neki legyen rossz.

2023. jún. 12. 08:08
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
69%
Szomorú válaszok. Semmi gond szerintem a kajával. Mikor anyósom küld vmi finomat, nagyon örülök neki. Ő is vesz ruhát a férjemnek ( karácsony, szülinap) sütikről, kajáról is beszélûnk. A házassággal illene elfogadni a párunk családját is. Sajnos úgy látom ez napjainkba nem működik.
2023. jún. 25. 23:10
 42/42 anonim ***** válasza:
70%
Azta. Tehát a fiamat, ha van menyem, akkor idegenként kell kezeljem, hogy megfeleljen az asszonykának? Úgy gondolom, hogy semmit sem tehetsz, mert a sógornőd eldöntötte elidegeníti a tesód. Minden kedves gesztust támadásnak vesz. Miért gond a ruha ajándékozása? Fogalmam sincs, mert ezzel az erővel pénzt borítékba lehet csak az ajándék, de lehet, hogy akkor az a gond.
2023. okt. 8. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!