Létezik olyan, hogy valaki szégyelli a testvérét a munkája miatt? Akár meg is szakítja a kapcsolatot vele?
Hallottam egy ilyet a napokban. És ezt nem értem! Vagy én gondolkozom rosszul, de azért mert valakinek jobb a munkàja az letagadja a testvérét?AZ A LEGDURVÁBB, HOGY AMIKOR "BAJBAN" VOLT Ő VOLT AKI SEGÍTETT NEKI ÉS AHOGY ISMEREM AZ ILLETŐT MÉG EZEK UTÁN IS SEGÍTENE NEKI SZÓ NÉLKÜL HIÁBA LE NÉZTÉK....
CSAK ÉN GONDOLOLOM AZT, HOGY A MÁSIK OLDALRÓL EZ KICSIT DURVA?
Öszintén szólva, ha a testvérem prosti vagy bünözö lenne, én is szégyellném.
A segítségét a múltban is csak akkor fogadtam volna el, ha nem tudok arról, hogy szerzi a pénzt. Tudatosan semmi esetre sem mentem volna bele ilyen helyzetbe.
Ettlk függetlenül, akár testvérem, akár nem, ha nem becsületes, tisztességes módon él, azt szégyellném és nem is tartanám vele a kapcsolatot.
Igen, vannak ilyen emberek, akik csak azért lenézik a másikat, mert nem gazdagok.
Én elvből ignorálom az ilyen tahókat - mert ezek felvágós majmok.
A testvérem munkája; plazmázás, parfüm, videojáték lopás boltokból és azok eladása. Tarhálás..meg hasonlók.
Egy ingyenélő parazita. Amíg velünk lakott mindig lopott tőlünk. 20 forintért szó szerint a kutyánkat megölte volna.
Nyilván letagadom az ilyen tisztességes, dolgos embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!