23F Faterom és a "szeretőjével" komolyra fordultak a dolgok... Megházasodtak pár hónapja, van neki egy lánya.. Ő 19 éves, sokszor félreérthető utalásokat tesz, ezt ti hova tennétek?
Az egyest még kiegészíteném annyival hogy nem együtt nőttetek fel így annyira nem is vészes
ma 11:24
3/12 anonim válasza:
Gáznak éppen nem gáz, meg nem is tilos, csak nagy a kockázata egy ilyen kapcsolatnál annak, hogy később kínosan fogjátok magatokat érezni a családi összejöveteleken, ha a kapcsolat mégse sikerülne, szétmentek.
ma 11:33
4/12 A kérdező kommentje:
Huhaa, hát nem tudom őszintén... A körkülönbség sem annyira eget rengető.
Jól kijövök vele és jó társaság, pont ugyanezt gondoljuk a másikról de mégis annyira fura hogy a szüleink összejöttek. Sokszor van nálunk ilyen főzés és bulizgatás a kertben pláne hogy jön a jó idő, és hogy is mondja... Úgy érzem valami fal választ el minket.
ma 11:55
5/12 anonim válasza:
De együtt laktok egy családként vagy már külön? Mert ha külön akkor szerintem nincs vele probléma
ma 12:28
6/12 anonim válasza:
Hogy hova tenném? Hát a lába közé, hova máshova:)
ma 12:28
7/12 anonim válasza:
Startolj rá!
ma 12:29
8/12 anonim válasza:
A sógorom az apósom aktuális feleségének a lányát (vagyis mostohahúgát) vette el, gyerekük is született.
ma 12:43
9/12 anonim válasza:
"de mégis annyira fura hogy a szüleink összejöttek."
Ha nem jöttek volna össze, akkor nem ismernéd, nem?
"Sokszor van nálunk ilyen főzés és bulizgatás a kertben pláne hogy jön a jó idő, és hogy is mondjam... Úgy érzem valami fal választ el minket."
Hát lehet, hogy ő is lamentál, hogy belemenjen-e.
Egy ilyen kapcsolatban amúgy semmi fura, illegális, felháborító nem lenne.
ma 13:02
10/12 anonim válasza:
(Egyébként még első fokú unokatestvérek, ill. nagybácsi-unokahúg is legálisan házasodhatnak. Nagynéni-unokaöccs is nyilván, csak olyanról még nem hallottam.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!