Unokatesóval, illetve mostohatesóval össze lehet jönni?
Figyelt kérdés
Elég távoli rokon, ahhoz, hogy kapcsolat lehessen belőle, vagy azért óvatosan kell kezelni az ilyen kapcsolatokat dolgokat?2022. ápr. 29. 23:39
1/9 anonim válasza:
Istenem, végül is csak 4 milliárd másik pasi/csaj van, de okvetlenül csak rokonnal lehet összejönni. Cibbány vagy?
4/9 anonim válasza:
Unokatesó azért nem annyira ritka, én is hallottam olyant, de ilyenkor a gyerekek egy része, jó eséllyel, nem lesz "százas". Uralkodóknál gyakori volt az ilyesmi, Ferenc József és Sisi is unokatesók voltak.
Törvény nem tiltja, de nem ajánlott.
5/9 anonim válasza:
Jobb óvatosan kezelni, mert a genetika csak egy tényező: szinte borítékolható hogy szétmentek és családi szinten állandó feszkó lenne. Kinek hiányzik ez?
6/9 A kérdező kommentje:
5: Ez mondjuk nagyon igaz, és érthető.
Köszönöm a normális válaszokat. :D
2022. ápr. 30. 00:05
7/9 anonim válasza:
Nem vérszerinti rokonnal , tehát mostohatesó stb. egy numera simán belefér szerintem de semmi több.
8/9 anonim válasza:
Unokatesóval nagyon nem. Nekem pedig a mostohatesó se férne bele, hiába nem rokon biológiailag... Nekem az már szappanoperás.
9/9 anonim válasza:
A mostohatesó nem rokon, hanem egy idegen. Pláne ha a szülők nem akkor jöttek össze, mikor a gyerekek kicsik voltak, hanem mikor pl tinik.
Elsőunokatestvérrel nem lehet. Negyedik unokatestvérrel már biztos lehet. A közteseket nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!