Van jogom rászólni a mostohatesóimra, vagy nekem kell alkalmazkodni és nézni, hogy egészségtelenül élnek?
Milyen jogon szólnál rájuk? Te költöztél be hozzájuk. Értem az okot, de akkor is ez a tény.
Semmi közöd ahhoz, hogy hogyan élnek, mit csinálnak, mennyit alszanak, stb. Nem is értem, milyen alapon idegesít ez téged. Még ha zavarnának a tanulásban, vagy valami, de erről szó sincs a leírásod alapján.
Húzódj meg szépen, alkalmazkodj, és örülj, hogy volt hova menned. Jelenleg ők fogadtak be téged, és nem fordítva.
Nem tudom, ti szelektíven olvastok?
"Nekem egész nap online óra van egyetemen, de ők még a könyvet sem hajlandóak kinyitni, ébren töltött óráik nagy részében lövöldözős játékokat játszanak, természetesen rohadt hangosan, és csapatban játszanak, így a mikrofonba is üvöltöznek."
Ez azért elég zavaró tud lenni.
Az anyukája fogadta be, nem a két gyerek.
Ezek mellett én is úgy érzem, minimálisan kellene beleszólnod, ill. szülőt "játszanod", csak ezt a támadó hozzáállást nem értem egyesek részéről.
Szóval, ha tudsz tanulni, hagyd őket, az ő bajuk, ha ebben is zavarnak, akkor a szülőkkel együtt üljetek le megbeszélni, és kérni őket, nem utasítani (a te részedről, anyukájuk már utasíthatná őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!