Létezik olyan, hogy valaki szégyelli a testvérét a munkája miatt? Akár meg is szakítja a kapcsolatot vele?
Hallottam egy ilyet a napokban. És ezt nem értem! Vagy én gondolkozom rosszul, de azért mert valakinek jobb a munkàja az letagadja a testvérét?AZ A LEGDURVÁBB, HOGY AMIKOR "BAJBAN" VOLT Ő VOLT AKI SEGÍTETT NEKI ÉS AHOGY ISMEREM AZ ILLETŐT MÉG EZEK UTÁN IS SEGÍTENE NEKI SZÓ NÉLKÜL HIÁBA LE NÉZTÉK....
CSAK ÉN GONDOLOLOM AZT, HOGY A MÁSIK OLDALRÓL EZ KICSIT DURVA?
Amióta világ a világ, mindig is létezett az a mentalitás, hogy az egyik ember nagyobbra tartja magát a másiknál valamilyen vélt, vagy valós ok miatt (nemes-nem nemes, gazdag-szegény, városi-vidéki, értelmiségi-iskolázatlan, szellemi dolgozó-fizikai dolgozó, művelt-műveletlen, stb, stb), nincs ez alól kivétel családon belül sem.
Az, hogy ez szép, vagy nem szép viselkedés, el lehet rajta vitatozni, de a tényt, hogy ilyen mindig is volt, van, lesz, felesleges vitatni, csodálkozni rajta meg még feleslegesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!