Ha a testvérem kér tőlem egy olyan dolgot, amit amúgy bármikor meg tudnék ingyen is csinálni, de adni akar érte nekem pénzt, azt elfogadhatom?
Figyelt kérdés
Annyiért szeretne fizetni, hogy kicsit később menjek haza...2022. nov. 11. 08:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
37 szavazat
1/5 anonim válasza:
Imádom hogy odaírtad hogy #zsidó 😂😂
Amúgy elfogadhatod, attól függ csak hogy mennyire akarsz kedves lenni, neked kell eldönteni.
Én az egyik tesómnak ingyen megteszek olyasmit is ami nekem mondjuk nincs ingyen, vagy megterhelő más szempontból, szimplán mert szeretem. Míg a másik tesómtól 100k-ért sem tennék meg egy egyszerű szívességet, csak hogy legalább egy kicsit kib@sszak vele. A kapcsolatotoktól függ.
2/5 anonim válasza:
Fogadd el, mert ugye nehogy már az utcán fagyoskodjál, be kell ülni valahová egy pizzára vagy egy kávézóba mondjuk, az meg pénzbe kerül...
3/5 anonim válasza:
1: nem szoktam nézni a kulcsszavakat, de nekem is egyből feltűnt... :-D :-D
4/5 anonim válasza:
Csaj lesz nála vagy yilesmi gondolom.
5/5 anonim válasza:
Tegyél kamerát a szobájába meg a nappaliba és akkor utána mindig lesz pénzed. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!